weddenbonus nieuws

Euro 2020 kwalificatie: Belgie – Kazachstan super odds 5.0 winst Belgie

Zateravond speelt Belgie thuis tegen Kazachstan voor de EURO 2020 kwalificatie rondes. De Rode Duivels staan na 2 overwinningen op rij als eerste aan de leiding in groep I. De Belgen zijn duidelijk een grote favoriet, en bij één van de beste bet sites Nederland, Circus kan je gokken op Belgie en profiteren van 5.0 super odds voor winst Belgie!

 

Gokken op Belgie – Kazachstan: Waar en hoe?

Onze eerste keuze om te gokken op Belgie – Kazachstan is via de geweldige Circus Bonus. Via de fantastische free bet aanbieding krijg je tot wel liefst € 250 om te inzetten op Belgie – Kazachstan. Ook krijg je nog eens € 5 gratis gewoonweg door je aan te melden. Heb je liefst nog een extra € 5 dan ontvang je dit bij registratie van je telefoonnummer ineens ook. De free bets moeten op odds van 1.50 minimum worden ingezet om 1 maal rond te spelen, waarna je het cash geld meteen krijgt na afsluiting van je bet. Gokken op Belgie – Kazachstan is dus zeker een prima idee bij Circus. Kijk ook eens naar onze andere Beste Online Bookmakers voor nog meer opties.

 

Euro 2020 kwalificatie wedden op Belgie Kazachstan betting odds

Wedden op Belgie – Kazachstan betting odds in de Euro 2020 kwalificatie kan je tegen uitstekende quoteringen. Met de Circus Super odds promotie kan je op quoteringen van 5.0 op Belgie betten. De Belgen hebben iets te bewijzen na de uitschakeling in de Nations League kwalificatie ronde met een vernederende 5-2 verlies tegen Zwitserland. Kunnen de Rode Duivels de goede lijn in groep I doortrekken met een derde winst?

 

super odds circus Belgie - Kazachstan kwalificatie match Euro 2020 © Circus

 

Een beslissende Origi in de Champions League finale kan misschien ook hier nog een keer het verschil maken. Ook Hazard, Lukaku en De Bruyne zijn allemaal klassespelers die het verschil kunnen en willen maken. Het is dan ook niet verrassend dat je via gewone odds op Belgie bij Circus enkel 1.02 krijgt! De Kazaakse ploeg krijg absoluut geen respect van de bookmakers, en iedereen verwacht dus een heel eenvoudige winst voor de Belgische topploeg. Kijk hieronder voor de super quoteringen die je bij Circus kan krijgen.

 

 

 

Belgie - Kazachstan odds EURO 2020 kwalificatie match
© Circus

 

De tegenstanders in Groep I van Belgie

De voornaamste tegenstand in groep I komt vanuit Rusland, die vorige partij met 3-1 verloor van de Belgen. De andere beste ploeg is Schotland. Alle ploegen behalve de Rode Duivels en San Marino hebben elks 3 punten verdiend. San Marino staat momenteel zoals altijd op de laatste plaats met 0 punten, terwijl Belgie met een 6 op 6 alleen aan de leiding staat. Deze voorsprong wordt hoogstwaarschijnlijk ook deze speeldag behouden tegen het zwakke Kazachstan. Schotland dat vorige keer met wel liefst 3-0 wist te verliezen van de Belgische tegenstanders Kazachstan, ontvangt Cyprus thuis. Willen zij de hoop nog levende houden wordt het wel tijd om de winnen, want de volgende wedstrijd op verplaatsing bij het Belgische elftal wordt ook moeilijk.

Rusland heeft het een heel stuk makkelijker deze speeldag. Het kleine San Marino moet normaalgezien geen probleem worden voor de Russen. De speeldag hierna ontvangen zij Cyprus thuis, wat op zich ook relatief eenvoudig moet zijn. Rusland zit dus momenteel in de beste positie om 2de achter favoriet Belgie te eindigen. Gokken op Rusland – San Marino en Schotland – Cyprus kan je ook via Circus via de link onderaan de pagina.

 

Slotwoord over pre-match quoteringen Belgie Kazachstan

Mede dankzij de Super odds promotie van Circus zijn de pre-match quoteringen Belgie Kazachstan fantastisch. Met een 5.0 quotes voor Belgische winst kan je absoluut niet klagen. Buiten op individuele matchen kan je ook bijvoorbeeld wedden op groepswinst Belgie. Ook hier zijn de Rode Duivels een gigantische favoriet, met Rusland de dichtste achtervolger. Als de betting odds Belgie Kazachstan niet genoeg zijn voor jou, kijk dan eens naar onderstaande outright winner odds voor de Euro 2020 kwalificatie van groep I.

 

 

quoteringen kwalificatie EURO 2020 Belgie groep I
© Circus

 

De wedstrijd wordt zaterdagavond om 20u45 in het Koning Boudewijnstadion gespeeld. De Belgen hebben een uitstekende kanst om hun EURO 2020 ambities te verwezenlijken. Mis deze match dus zeker niet, wedden op Belgie kan via onderstaande link bij Circus.

Over de auteur

vorig artikel
Portugal - Zwitserland strijden voor een Nations League finale plaats
volgend artikel
Gokken op Transferperiode - Pak je bonus!