weddenbonus nieuws

Wedden op Eupen – Standard

We zitten in de slotfase van de Pro League en Standard heeft nog maar een paar punten nodig om de play-offs te behalen. Pakken ze winst tegen Eupen op vrijdag?

 

Nog twee wedstrijden te gaan

Hoewel Standard dus nog volop meedoet om de play-offs voor de Europa League te behale, lijkt Eupen uitgespeeld. Ze staan momenteel derde met 40 punten en dat zijn er negen meer dan nummer zeven Moeskroen heeft. De play-offs lijken bovendien ook uit zicht en dus wordt er al gekeken naar volgend seizoen. Eupen speelt na Standard thuis nog op verplaatsing bij Charleroi en dan zit het seizoen erop.

 

De vorige keer dat beide ploegen elkaar tegenkwamen is maar drie weken geleden toen Eupen – Standard gespeeld werd in de halve finale van de beker. In een redelijk gelijk opgaande wedstrijd werd het toen 0-1 voor Standard door een goal van Selin Amallah. Nadien won Eupen met 2-0 van Kortrijk maar verloren ze van Zulte Waregem op maandag met 2-1. Emmanuel Agbadou pakte in die laatste match rood en zal er dus tegen Standard niet bij zijn. Ook Rocky Bushiri en Gary Magnee ontbreken bij Eupen. We kunnen je alvast melden dat van de betting sites Bingoal er hebben uitgekozen voor deze wedstrijd. Naast onze Bingoal ervaringen zijn de noteringen voor deze match er het beste.

 

Alles of niets bij Standard

Voor Standard zijn er nog drie finales te spelen. Twee in de Pro League en dan natuurlijk ook nog de bekerfinale. Bij drie overwinningen op rij zal het feest zijn in Luik, als er wat vaker verloren wordt kan het seizoen dramatisch uitlopen. Standard speelt deze vrijdag tegen Eupen en kan daarmee de achtste plek pakken als ze winnen. De week daarna, op de slotdag van het reguliere seizoen staat het rechtstreekse duel met Beerschot gepland. Beerschot staat nu op evenveel punten als Standard. Beide ploegen staan een punt onder Leuven. Beerschot heeft nu de achtste plek in handen en komt daarmee in de Play-offs. Twee keer winnen moet genoeg zijn om voor de Europa League te gaan strijden. Dan is er ook nog de bekerfinale tegen Genk op 25 april. Voorlopig zal de focus eerst op Eupen en Beerschot liggen. Bij Standard ontbreekt alleen Collins Fai vanwege een schorsing. Laten we dan maar snel kijken hoe je het beste kunt wedden op deze wedstrijd

 

wedden bij bingoal op kas eupen - standard liege

 

© Bingoal

 

De Bingoal odds bij Eupen – Standard

Hoewel de druk erop staat bij Standard en Eupen vrijwel is uitgespeeld, is er geen echte favoriet te noemen bij de bookmakers. We zien dat Standard lichtjes favoriet is maar hadden het verschil toch wel groter verwacht. Voor wedden op Standard krijg je bij Bingoal nu 2.50 en dat is net iets minder dan de 2.90 die je krijgt voor Eupen. Standard heeft eigenlijk niets aan een gelijkspel maar als het hierin eindigt levert dat 3.30 als je dit voorspeld hebt. Gaat Standard er met de zege vandoor?

Jammer genoeg kan je in Belgie geen Bookmaker bonus meer krijgen, toch vonden we geweldige odds bij Bingoal hieronder:

 

 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook is wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Geweldige odds bij Antwerp tegen Anderlecht 05-04-2021
volgend artikel
Cercle Brugge - Leuven wedden zaterdag 10-04-2021