weddenbonus nieuws

Gaat Eupen of Gent naar de halve finale van de beker?

Vanavond spelen Eupen en Gent tegen elkaar met als doel een plek in de halve finales van de Croky Cup veilig te stellen. Hier lees je wie er favoriet is bij de bookmakers en waar je de beste odds vindt.

 

Eupen met vertrouwen tegen Gent

Dit weekend werd er in Stayen gewonnen van Sint-Truiden en pakte Eupen niet alleen drie punten maar ook het winnende gevoel terug. Eupen nam afstand van STVV en staat nu vijf punten los. Bovendien staan de Panda’s op net zoveel punten als Kortrijk en slechts een punt achter AA Gent in de competitie. In de Pro League doen beide ploegen dus niet zo veel voor elkaar onder. Gent heeft al twee keer dit seizoen niet kunnen winnen van Eupen en dat geeft Benat San Jose natuurlijk vertrouwen in deze kwartfinale.

 

Juist voor een ploeg als Eupen dat normaliter nooit voor titels strijdt of zich mengt om Europees voetbal is de (halve) finale van de Croky Cup ineens bijzonder dichtbij. Coach Benat San Jose heeft al aangegeven dat Eupen vol voor de overwinning zal strijden en dat ze maar wat graag de volgende ronde willen behalen. Tegen Gent kunnen ze bovendien strijden met een volledig fitte ploeg en dat geeft nog eens extra hoop. Zit het erin vanavond voor Eupen? We pakken zo e odds bij de betting sites erbij.

 

Niet het seizoen van Gent

Met slechts een overwinning uit vijf wedstrijden in de Pro League hebben de fans van De Buffalo’s het lastig. De laatste overwinning was op 15 februari toen Gent uitpakte en met 4-0 won van Moeskoen. Dat was een overwinning die hoop gaf voor het vervolg van het seizoen maar direct na deze match kwam Gent opnieuw niet verder dan 1-1 tegen Mechelen. In de beker wordt er dan weer wel gewonnen. Gent staat in de kwartfinale omdat ze van Heur Tongeren met 5-0 wonnen en vervolgens ook Charleroi met een 3-1 nederlaag naar huis stuurden.

 

VanHaezebrouck hoopt met een wonder nog de play-offs te halen maar weet ook dat het winnen van de beker vrijwel de enige mogelijkheid is om het seizoen 2020-2021 nog wat te redden. De coach kan het met een vrij fitte selectie opnemen tegen De Panda’s. Alleen Alexander De Bruyn is er (al langere tijd) niet bij. Laten we kijken wie van de weddenbonus bookies de beste odds heeft bij deze wedstrijd.

 

wedden op eupen tegen gent beker van belgie odds
© BetFIRST

 

 

Wie is er favoriet bij de bookmakers?

Van alle bookmakers die deze match aanbieden hebben we gekozen voor Betfirst. Hier vind je de beste noteringen bij deze heerlijke bekerwedstrijd. Hoewel Eupen met vertrouwen zal beginnen, is het toch Gent dat favoriet is bij de bookies. Je krijgt bij Betfirst 2.00 voor wedden op Gent. De odds voor winst van Eupen staan op 3.45 en dat geeft het verschil van de kansen van beide ploegen toch zeker wel aan. Wist je overigens ook dat we een uitgebreide Betfirst review hebben geschreven met uitgebreide informatie en ervaringen over het wedden bij Betfirst? Je kan hem altijd eens doornemen maar je kunt je natuurlijk via de link hieronder direct aanmelden en inzetten op deze match.

 

 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook is wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Pakt Anderlecht door tegen Mechelen?
volgend artikel
Wedden op Charleroi tegen STVV