weddenbonus nieuws

Wat kunnen we verwachten van Eupen tegen Charleroi?

Op woensdagmiddag neemt Eupen het op tegen Charleroi. Niet het Charleroi dat zevende staat in de Jupiler League maar ROC Charleroi dat uitkomt in de Eerste Amateur Divisie. Een makkelijke match voor Eupen?

Eupen sterk in eigen huis

Van de 12 laatste thuiswedstrijden wist Eupen er maar liefst in 11 goals te maken. Tegelijkertijd kregen ze ook in 14 van de van de laatste 15 minimaal een goal tegen. In Eupen werd er gewoon van Beerschot, Anderlecht en werd er tegen Moeskroen 1-1 gelijkgespeeld. De vorige bekermatch werd op verplaatsing gespeeld. Tegen Rupel Boom pakte Eupen uit met 0-5. Door deze overwinning mag Eupen het nu in eigen huis op gaan nemen tegen R.O.C. Charleroi. Nu mag Eupen het opnieuw opnemen tegen een mindere tegenstander en daar zijn ze natuurlijk maar wat blij mee. Omdat het in de competitie niet zo heel goed gaat, Eupen staat 14e, is het hopen op een bekersucces. Of de Belgische bookmakers Eupen bij de laatste acht verwachten zien we zo. Eerst bespreken we het vrij onbekende ROC Charleroi.

 

Wat we weten over ROC Charleroi?

Bij een affiche als Eupen – ROC Charleroi wordt er al snel uitgegaan van een match tegen de professionals van Royal Charleroi Sporting Club. Dit keer wordt er echter niet gespeeld tegen de ploeg van Karim Belhocine maar tegen Alexandre Czerniatynski en zijn mannen. We hebben het hier over R. Olympic Charleroi Chatelet Farciennes oftewel ROCCM. In de volksmond ook wel ROC Charleroi genoemd. Bij ROCCM zien we ook geen bekende namen. ROC staat negende op de ranglijst met een gewonnen en een verloren wedstrijd. Aan wedstrijdritme is dus zeker wel een gebrek en dat kan doorwegen voor de wedstrijd tegen Eupen. Het grote voordeel is dat ROC in ieder geval uitgerust aan de match kan gaan beginnen. Of de ploeg van Czerniatynski überhaupt een kans heeft tegen Eupen? We verwachten eerlijk gezegd niet maar laten je toch even zien wat de odds bij Bwin zijn.

 

eupen roc charleroi odds
© Bwin

 

Opnieuw een vijfklapper voor Eupen?

De vorige keer dat Eupen tegen een amateurploeg speelde, pakten ze uit en wonnen ze met 0-5 van Rupel Boom. Nu zal Eupen opnieuw favoriet zijn tegen de amateurs van ROCCM. Je krijgt voor wedden op Eupen nu 1.22 en een gelijkspel staat al op 5.50. Een overwinning van ROC de Charleroi Marchienne zal een stunt zijn en dat levert je 9.25 op.  Als je denkt dat Eupen opnieuw flink gaat uitpakken tegen amateurs in het bekertoernooi kun je inzetten dat er meer dan 4,5 goals vallen binnen 90 minuten. Dat geeft je 3.40 op. Een 4-0 overwinning van Eupen staat op 11.50 en 5-0 levert je 6.50 op. Nu heb je wat meer informatie over beide ploegen en ook de odds om mee in te zetten. De weddenbonus bookmaker van dienst is Bwin en je kunt je via de link hieronder direct aanmelden.

 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook is wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Genk speelt tegen STVV op woensdag
volgend artikel
Nog snel wedden op Union St- Gilloise – Anderlecht vanavond