weddenbonus nieuws

Revancheert Antwerp zich tegen Eupen?

Antwerp verloor na een vroege voorsprong op zaterdag van Oostende en verdaarmee om de tweede plek van Genk over te pakken. Eupen verloor ook. Wie gaat er deze wedstrijd winnen?

 

De zegereeks van Eupen komt ten einde

Na vijf wedstrijden ongeslagen te zijn kwam afgelopen weekend een einde aan de zegereeks van KAS Eupen. Het eindstation was Mechelen waar de gastheren met 3-0 wonnen. Na deze zware nederlaag is het volgende affiche gelijk een lastige. Antwerp is in goeden doen maar verloor ook afgelopen weekend. In de jacht naar de tweede plek zal Antwerp er alles aan doen om met drie punten te vertrekken uit Eupen. Dat betekent niet dat Eupen kansloos is. In tegenstelling. Bij vijf van de laatste zes ontmoetingen werd er steeds meer dan 2,5 goals gescoord. Beide teams scoorden bovendien minimaal een keer. KAS kan met een overwinning direct weer terugkeren bij de beste tien van de Pro League maar weet dat het lastig zal worden tegen Antwerp. Er is dan wel het geluk dat er geen spelers geblesseerd zijn waardoor Eupen in ieder geval met de beste 11 kan starten op het Kehrwegstadion. Of de bookmakers België in een overwinning van KAS geloven zie je zo als we de wedden op voetbal odds erbij pakken.

Antwerp kan de tweede plek pakken

Omdat deze match op dinsdag wordt gespeeld komt Antwerp een dag eerder aan spelen toe dan nummer twee Genk. Antwerp kan dan ook zeker al de druk opvoeren door op dinsdag van Eupen te winnen en zo alvast de tweede plek te pakken. De ploeg moet dat wel doen zonder Matheus en Jean Butez terwijl Dieumerci Mbokani bij de eerstvolgende gele kaar geschorst is. Antwerp heeft de laatste 11 keer niet verloren van Eupen, zij zijn dan ook de ware favoriet als we de statistieken erop na slaan. Ze scoorden ook als eerste in 7 van de laatste 9 keer toen ze elkaar ontmoetten in de Pro League. Dat gezegd hebbende verwachten we dat Anderlecht ook dit keer als eerste ploeg zal scoren en we zullen de odds hierbij gelijk er voor je bij pakken.

 

De beste odds bij Kas Eupen Antwerp Wedden
© Betway

 

Wat zijn de bookmaker odds?

Omdat beide ploegen willen winnen na de verrassende nederlagen, kunnen we ons opmaken voor een mooi schouwspel. Daar horen mooie odds bij. Zoals we net aangeven is wat ons betreft de kans groot dat Anderlecht opnieuw als eerste gaat scoren. Inzetten hierop doe je het beste bij Betway waarvan we ook de Betway review nog klaar hebben staan voor je. Je krijgt 1.85 als je inzet op Anderlecht first to score. Wedden op 1×2 geeft bovendien ook erg aantrekkelijke noteringen. KAS Eupen staat op 3.00 terwijl een gelijkspel op 3.50 staat. Royal Antwerp is favoriet met 2.25. Wij zetten in op Anderlecht dat de eerste goal maakt en de wedstrijd wint. Die goede odds kunnen we namelijk niet laten liggen.

 

 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook is wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Wedden op de Africa Nations Championship
volgend artikel
Genk neemt het thuis op tegen Zulte Waregem