weddenbonus nieuws

Wie wint de slot etappe in de Tour de France?

Na drie weken koers komt er op zondag een einde aan de ronde van Frankrijk Er wordt in Parijs nog een keer gesprint, wie wint deze slotrit van de Tour de France?

Weinig kans voor aanvallers

Een overwinning op de Champs-Élysées is voor sommige sprinters net zo fantastisch als een overwinning op La Planche des Belles Filles of de Alpe d’Huez is voor de klimmers. Een volle Champs-Élysées met duizenden fans, veelal in het geel getost die de renners nog een keer over de streep proberen te schreeuwen. Hoewel de slotrit altijd garant staat voor een glas champagne tijdens de rit, zullen er toch ook renners zijn die voor het avontuur willen gaan. We kunnen aanvallen verwachten maar de geschiedenis leert ons dat die maar weinig kans van slagen hebben. Tegenwoordig is hij ploegleider maar in 2005 was het Aleksandr Vinokoerov die succesvol het hongerige peloton wist voor te blijven. De zestien jaar erna is de slotrit telkens ten prooi gevallen aan sprinters. 

Van de huidige renners is er een man die al vier keer won aan de meet van de Champs-Élysées en dat is Mark Cavendish. Zit het er nog een keer in? Winnen in een vol Parijs en dan afscheid nemen met de groene trui om je schouders? We gaan zo kijken wat de odds zijn bij de sport bonus bookmakers voor winst van Cavendish in de laatste tour etappe.

Wie zijn de kanshebbers zondag?

In Parijs winnen doe je echt niet alleen voor de eer. Als je wint op de Champs-Élysée ben je een grote meneer. Dylan Groenewegen deed het in 2017, Vorig jaar won Ewan niptin de sprint van diezelfde Groenewegen en daarvoor was het Kristoff die als eerste over de finish kwam. Andere namen die recentelijk wonnen waren Greipel en Kittel. Maar dan is er nog Cavendish natuurlijk. Cavendish lijkt de grootste kanshebber te zijn maar ook Wout van Aert, Jasper Philipsen en  Cees Bol worden gezien als mannen die zondag kunnen winnen. Van de betting sites is Bingoal de eerste die met odds komt voor de slotetappe van de Tour de France.

odds tour de france zondag 18-07-2021

© Bingoal

Wie is er favoriet bij de kanshebbers?

De naam Cavendish viel al even HIj won deze Tour al vier etappes en dat is toevallig net zoveel keren als dat hij de op Champs-Élysées won. Cavendish kan dus een dubbelslag pakken. Door zijn vijfde zege de tour te pakken staat het overwinningen in Parijs ook op vijf. Bingoal houdt het simpel bij het wedden op deze etappe/ Of het wordt Cavendish, of iemand anders. Vrij logisch inderdaad. De odds voor Cav staan op 2.30, eender welke andere renner staat op 1.52. Als jij denkt dat een Matthews, Bol of misschien Colbrelli wint pak je hier bij Bingoal dus 1.52 mee ongeacht wie er wint, zolang het maar niet Cavendish is. Parijs was ver maar zondag eindigt na drie spectaculaire weken koers de Tour de France in de Franse hoofdstad. Hieronder kun je direct de beste odds meepakken maar vergeet ook zeker niet onze Bingoal review te lezen.

Meld je gratis aan bij Bingoal!

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Wedden op de vernieuwde Formule 1 van Silverstone dit weekend
volgend artikel
Wedden op de Belgische Supercup tussen Club Brugge en Genk 17-07-2021