weddenbonus nieuws

Inzettten op Engeland – Duitsland Euro 2021 achtste finale

Met de EK finale als doel treffen Engeland en Duitsland elkaar in de achtste finale vanavond. Een schitterend duel tussen twee (voormalig) Europese grootmachten. Wie gaat er winnen?

 

Engeland groepswinnaar in groep D

Met zeven op negen kroonde Engeland zich na de wedstrijd tegen Kroatië groepswinnaar. Dat deed de ploeg van Gareth Southgate bovendien zonder tegengoal. Het enige smetje was toch wel het lage aantal doelpunten dat Engeland in de groep wist te maken. De Three Lions wisten slechts twee keer het net te vinden en dat is toch wel te weinig als je het EK wilt winnen. De verdediging lijkt als een huis te staan want het is al 450 minuten geleden dat Engeland voor het laatst een goal tegen kreeg. Dat zijn 5 wedstrijden zonder goal.Mocht Engeland vanavond binnen de negentig minuten winnen van Duitsland, dan zal dit de allereerste keer zijn dat Engeland binnen de reguliere speeltijd en dus zonder verlenging wint op een Europees kampioenschap. Daar zijn echter wel doelpunten voor nodig. We gaan zo eens kijken wat de betting sites verwachten.

 

Duitsland door het oog van de naald

Lang leek het erop dat we niet Duitsland maar Hongarije in de achtste finales zouden zien.Tegen Hongarije kwam Duitsland vroeg op achterstand. Kai Havertz maakte nog gelijk maar even later was het opnieuw Hongarije dat aan de leiding ging. Door een late gelijkmaker van Goretzka wist Duitsland zich toch nog te redden en werd het tweede in de poule des doods. Dat tussendoor Portugal op schitterende wijze verslagen werd, leek er even niet meer toe te doen. Tijdens de 90 minuten tegen Hongarije veranderde de status van Duitsland van mogelijke EK winnaar naar de schlemiel van groep F. Dankzij Goretzka is Duitsland een ronde verder, maar zijn de verwachting wel weer wat getemperd. Of Duitsland bij de sport bonus bookmakers favoriet is ze je hieronder

 

Wint Engeland of Duitsland volgens de bookmakers?

Engeland lijkt favoriet te zijn bij de bookmakers. Bij Betfirst zien we dat je voor wedden op Engeland 2.45 keer je inzet krijgt terwijl dit voor Duitsland al 3.15 keer je inleg oplevert. Een gelijkspel dat opnieuw zal betekenen dat Engeland meer dan negentig minuten nodig zal hebben in de knockout fase van een EK, levert 3.40 op.

 

engeland duitsland wedden euro 2021

©Betfirst

 

 

Je kunt ook inzetten dat Engeland zich kwalificeert. Hierbij hoeven ze dan niet binnen 90 minuten te winnen maar worden ook de verlengingen of penalty’s meegerekend. Engeland staat dan op 1.75. Als je denkt dat Duitsland zich ten koste van Engeland kwalificeert, krijg je 2.10. Het zal een spektakelstuk worden vanavond. Zet daarom nog snel in op deze schitterende match. Vergeet niet onze Betfirst ervaringen door te lezen en meld je vervolgens aan via de link hieronder.

 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Wedden op Belgie in de achtste finales tegen Portugal
volgend artikel
België in de kwartfinale tegen Italië