weddenbonus nieuws

Zet in op Engeland Colombia en krijg 200% extra

De laatste achtste finale van dit WK gaat tussen Engeland en Colombia. Heeft Engeland er verstandig aan gedaan om te verliezen tegen België om zo in de gemakkelijkere tabel helft te geraken? Wat denk jij? Je kan bij BetFirst wedden en als je een nieuwe speler bent uit België of Nederland, krijg je ook nog eens 200% tot €100 bonus. Hieronder volgt een voorbeschouwing op Colombia Brazilië, en de welkomstbonus.

 

Nieuwe speler bij BetFIRST: 200% tot € 100

  • Klik hier op de foto of banner van BetFIRST en meld je aan.
  • Stort vervolgens via Bancontact, iDeal, MasterCard, Visa…
  • Om de maximale bonus te krijgen, dien je min €50 te storten.
  • Vrijspelen kan door je bonus + storting 3x in te zetten.
  • De minimale noteringen dienen 1.40 te zijn en dit binnen 30 dagen.
  • Daarna kan je je bonusgeld laten uitbetalen.

 

Engeland Colombia gokken © BetFIRST

 

Voorbeschouwing Engeland Colombia

In groep G speelde het al geplaatste Engeland tegen het al geplaatste België. Wat één van de beste wedstrijden van het tornooi moest worden, werd een oefenmatch tussen de twee B-teams. Beide landen hadden een intentie om te verliezen, en Engeland was daar net iets beter in dan België. Hierdoor eindigde Engeland tweede in hun groep en moeten ze tegen de winnaar van groep H Colombia. Colombia deed het aardig in die groep met enkel een verliespartij tegen Japan en dat vooral door een snelle rode kaart.

Bij de Beste Bookmakers is Engeland de favoriet in deze wedstrijd met een notering van 2.10. Colombia heeft een notering van 4.20, maar dit zou wel eens een verrassing kunnen worden. Veel zal afhangen van de fysieke paraatheid van James Rodriguez. Ook de Toto voorspelling verwachten een spannende wedstrijd en een live bet kan je veel opleveren. Omdat je dan weet wat de definitieve selectie zal zijn. Via de BetFIRST Bonus kan je op deze wedstrijd wedden en voldoe je ook aan de bonusvoorwaarde van minimum odd 1.40. Veel succes met je bets.

 

Over de auteur

Hugo est le membre le plus ancien de l’équipe, il nous accompagne depuis 2015. Fort de son expérience et de ses contacts étroits avec les bookmakers, Hugo est notre «  Alerte Promos ». C’est le premier au courant des bonne affaires en matières de promotions, de cotes boostées, freebet ,…. Hugo est donc l’homme de la situation pour augmenter vos gains ou limiter vos pertes.

vorig artikel
Krijg 50% extra winst voor Belgie-Japan bij Unibet!
volgend artikel
Wed €5 op Brazilië België en krijg €5