10:30 uur

Elke week € 10 gratis bij Titanbet

Elke week geeft Titanbet de mogelijkheid om met gecombineerde weddenschappen een bedrag van € 10 aan gratis weddenschappen te verdienen. Bij het aangaan van weddenschappen met een waarde van € 50 verkrijgt de speler een gratis token van € 10, vrij te besteden!

 

Hiervoor zijn een aantal stappen te nemen, we zullen ze stap voor stap bij lang gaan:

 

1. Mocht u nog geen klant zijn, maak dan een account aan en maak daarbij aanspraak op de   welkomstbonus van Titanbet. Voor het voldoen aan de voorwaarden van de welkomstbonus klik  hier.

 

2. Ga met een bedrag van € 50, minstens vijf gecombineerde weddenschappen aan.

 

3. Deze weddenschappen dienen tegen een minimale quotering van 2,00 te worden afgesloten. Dit mag de gecombineerde quotering zijn. Voor een wedstrijd binnen de gecombineerde weddenschap geldt 1,30 als quotering.

 

4. Na het afsluiten van de weddenschappen vult u de promotiecode “mania” in.

 

Hierna verkrijgt u een gratis te besteden weddenschap ter waarde van € 10. Deze is vrij te besteden binnen zeven dagen na verkrijging.   Titanbet biedt hiermee een uitstekende bonus voor spelers die graag gecombineerde weddenschappen afsluiten. Een voordeel van deze mogelijkheid is dat ook bestaande klanten van Titanbet gebruik kunnen maken van de bonus. Dit betekent aan de andere kant dat nieuwe klanten tweemaal een bonus kunnen opstrijken; de welkomstbonus en deze gratis weddenschap!