17:29 uur

Elke dag winnen bij Youwin

Elke dag tijdens het WK zijn er bij de bookmakers verschillende prijzen te winnen, en dat is vandaag niet anders. Spanje staat al met de rug naar de muur nadat het in de eerste wedstrijd een 5:1 aangesmeerd kreeg door Oranje. Net daarom is het belangrijk dat Spanje vanavond tegen Chili kan winnen, anders is het al eruit.
Youwin biedt je nu de mogelijkheid om op een van de wedstrijden van vandaag te wedden. Dan kun je vandaag en op alle andere dagen van het WK 5 euro winnen. Indien Spanje minstens 67% balbezit heeft in de wedstrijd tegen Chili, dan is deze prijs voor jou.

Youwin WK promotie
© by Youwin

Bekijk dus zeker elke dag de pagina van de bookmaker en volg deze stappen:

  1. Zet tenminste 5 euro in op een sportweddenschap vandaag
  2. Krijg een gratis weddenschap als bonus
  3. Zet de bonus in tegen een quotering van minstens 1,2

Het gratis weddenschap krijg je dan tot morgen middag goedgeschreven. Daarmee kun je maximaal 100 euro uitbetalen laten. Profiteer dus nu van dit aanbod van Youwin. Met een inzet van minstens 5 euro op een voetbalwedstrijd van vandaag maak je dus kans op een bonus en een maximale uitbetaling van 100 euro.

Indien dit aanbod interessant klinkt, dan is het misschien een goed idee om naar de andere aanboden van dit moment rond het WK te kijken. Dit kun je doen op onze WK-bonus-pagina, die steeds wordt geactualiseerd. Zo heb je elke dag de kans om de meest actuele en beste bonussen van bookmakers rond het WK voetbal te vinden.

Over het algemeen is deze periode een bijzonder sterke periode, als het om bonussen voor sportweddenschappen gaat. Niet alleen rond het WK worden er vele bonussen aangeboden, maar ook deze zomer zullen de bookmakers het niet laten om nieuwe aanboden te introduceren. Al deze aanboden vind je op onze vergelijkende pagina.

Claim de bonus! Meer informatie