weddenbonus nieuws

Elke dag cashback bonus bij bookmaker MyBet

Zit jij er ook wel eens naast met je weddenschappen? Had je meer verwacht van Ajax afgelopen zondag in de klassieker en had je ook niet verwacht dat PSV onderuit zou gaan in de beker? Dan kan je bij MyBet elke keer een cashback krijgen voor je verloren weddenschappen. Elke dag weer krijgen een aantal klanten hun geld terug als ze verloren hebben.

Lucky Number promotion
© by MyBet


Wed bonus voorwaarden van MyBet

Om deze cashback bonus te ontvangen moet je natuurlijk aan een paar voorwaarden voldoen. Allereerst moet je inzetten op een wedstrijd die op de volgende dag gespeeld wordt, dus je kan niet ver vooruit spelen. Als je dan verliest, moet je de dag van de wedstrijd meteen kijken of je een cashback bonus krijgt. Elke dag trekt MyBet een lucky nummer tussen de 00 en 99 en als jouw wedticket eindigt op dat nummer, dan kan je een cashback claimen.


Je kan maximaal 500 euro cashback bonus krijgen dus dat is een flinke cashback als je mazzel hebt.

Eerste storting bonus van MyBet

Als nieuwe klant kan je ook nog gebruik maken van de eerste storting bonus van MyBet. Deze bonus geeft je 25% extra op je eerste storting tot een maximum van 50 euro. Je hoeft de bonus maar 5 keer rond te spelen, maar dat moet wel tegen een quotering van minimaal 2.0.

Over de auteur

vorig artikel
Bookmaker 18Bet geeft 50% extra winst bij correcte score
volgend artikel
Wedden op Australian Open met een extra wed bonus