10:00 uur

Elf dagen winter met Betfair

Zoals in eerdere artikelen genoemd is het slechts Engeland waar de bal nog rolt de komende dagen. Rondom de wedstrijd van Manchester City – Liverpool FC zijn tal van acties opgezet. Zo heeft ook  Betfair een actie op touw; voor de komende dagen wordt er op Betfair winter voorspelt. Althans, Betfair gaat uit van elf dagen winter met elke dag een bonus voor een enkele of een aantal sporten.

 

Voor 26 december, de kraker tussen Manchester City en Liverpool betaald   Betfair € 2 uit bij ieder gemaakt doelpunt! Dit komt natuurlijk boven op het bedrag dat u wint bij het afsluiten van een weddenschap. De voorwaarden zullen we hieronder uiteen zetten!

 

Ten eerste is het van belang dat u een account heeft bij Betfair. Heeft u deze niet, dan kan u eveneens aanspraak maken op de    welkomstbonus van Betfair;

 

vervolgens doet u een storting van € 20, deze € 20 dient te worden ingezet op de ‘correct score’, ‘correct score 2 home’ of de ‘correct score 2 away’. Houdt daarbij rekening dat het om een totaal bedrag van € 20 dient te gaan. Er kunnen ook meerdere weddenschappen met een totale waarde van € 20 worden afgesloten. De quotering bedraagt in alle gevallen ten minste 1,50;

 

Na 90 minuten ontvangt u voor ieder doelpunt een bedrag van € 2, met een maximum van € 10, indien u uw weddenschap winnend weet af te sluiten!

 

Door de bonus die Betfair aanbiedt rondom deze kraker kan uw winst nog hoger uitvallen dan de quotering doet vermoeden. Natuurlijk zijn er tal van andere bookmakers met vergelijkbare acties. Voor een vergelijkbare actie verwijzen wij graag naar de actie die   Titanbet reeds aanbiedt rondom tweede kerstdag!