weddenbonus nieuws

Zet in op de Europa League finale met € 100 bonus

Woensdagavond is het weer tijd voor de jaarlijkse Europa League Finale. Deze editie vechten Chelsea – Arsenal voor de voormalig genoemde EUFA Cup 2019 titel. Sinds 2010 werd de competitie wel veranderd in de hedendaagse Europa League. Ben jij een voetbal fanatiekeling en waag je ook eens graag een gokje door middel van bv freebets? Ga dan nu wedden op Chelsea – Arsenal met de € 100 Interwetten Bonus.

 

Quoteringen Chelsea – Arsenal EL Finale 2019

Dit jaar is het een overheersend Engels jaar in het Europees voetbal, met 4 ploegen in de eindfase van de twee grote Europese competities. Wat kunnen we verwachten als we even kijken naar de quoteringen Chelsea Arsenal EL finale 2019? Allerseerst kijken we even naar het seizoen van beide ploegen, en dan gaan we verder in op de vorm en de kracht van beide ploegen.

 

Chelsea eindigde dit seizoen als derde onder de twee leiders City en Liverpool, die wel liefst 25 punten overschot hebben om de tegenstand achter zich te zetten. Met 72 punten uit het maximum van 114, deed Chelsea het dus zeker niet slecht in de Engelse Premier League. De twee koplopers hebben dit jaar gewoonweg een uitstekend seizoen achter de rug. Kwa vorm gaat het wel niet bepaald schitterend, van de laatste 5 matchen in de reguliere competitie werd maar 1 overwinning behaald. Met nogmaals 3 gelijkspelen en één verlies zijn ze in London dus hoogstwaarschijnlijk niet tevreden.

 

En hoe zit het dan met Arsenal? De andere Londonse club heeft een heel gelijkwaardig seizoen gespeeld. Enkel 2 punten maakten het verschil tussen de twee teams. Een vijfde plaats klinkt helaas wel niet zo goed als een derde plaats, dus een Europa League beker winst zou een fantastische prijs zijn. Als we ook nog ééns naar de vorm van Arsenal kijken dan moeten we toch een voordeel aan Chelsea geven. In de laatste 5 matchen verloor het 3 keer, speelde één keer gelijk en wisten ze maar één keer te winnen. Hoe slecht Chelsea het ook deed recent, The Gooners deden het duidelijk nog veel slechter. Hieronder zetten we de odds Chelsea – Arsenal die je kan vinden bij de voetbal gokken sites.

 

 

EUFA Cup 2019 Finale quoteringen Chelsea Arsenal
© Interwetten

 

Ga gokken op de Europa League finale 2019 met € 100 bonus

Als voetbalfan is de verleiding moeilijk weerstaan om niet te gokken op de Europa League finale 2019. Zeker niet met de schitterende promotie van Interwetten, waar je bij je eerste storting 100% tot € 100 bonus cadeau kan krijgen. Alle Nederlandse klanten kunnen deze bonus krijgen door je nu via onze link in te schrijven en een storting te maken met één van de vele opties, Belgen zullen helaas één van onze andere Bookmakers moeten gebruiken.

 

Interwetten wedden
© Interwetten

 

Om je bonus volledig te kunnen rondspelen, zal je in totaal 5 keer je storting bijvoorbeeld moeten inzetten op Chelsea – Arsenal of eender welke andere evenementen. Enkel quoteringen van 1.70 of meer tellen mee. Dus als je het maximum bedrag van € 100 stort, moet je voor € 500 weddenschappen plaatsen. In totaal krijg je 14 dagen de tijd om aan deze voorwaarden te voldoen. Het bedrag wordt ook nog ééns uitbetaald in delen van 20%, dus elke keer wanneer je 20% hebt ingezet van de totale voorwaarden, krijg je dat bedrag in bonus uitbetaald.

Recente geschiedenis Europa League Finale

De laatste jaren zijn er voornamelijk Spaanse ploegen geweest die de Europa League finales domineren. Sevilla won de competitie wel liefst 3 keer op een rij vanaf 2014 tot 2016. Vorig jaar was het de beurt aan Atletico Madrid, en het jaar daarvoor wist Manchester United de beker in de lucht te steken. Sowieso wordt het dus zeker geen ploeg uit Spanje meer dit jaar.

 

Chelsea wist zelf in 2013 voor de eerste keer eens de EL finale te winnen. Tegenstander Arsenal was er het dichtst bij in het jaar 2000, toen het niet voorbij Galatasaray geraakte na een verlies bij penalties. Het kan dus dit jaar een primeur worden voor de Londenaars. Die zeker gretig aan de aftrap komen om hun enigste prijs van het seizoen te kunnen winnen.

 

EUFA Cup Finale 2019 – extra informatie

Volg de voormalige EUFA Cup Finale 2019 op woensdag avond om 9 uur s’avonds. De match wordt gespeeld in het Olympisch stadion van Baku, en is één van de laatste toppers van het seizoen 18/19. Mis deze fantastische wedstrijd dus niet, en vergeet ook niet je € 100 bonus te nemen bij Interwetten! Ga simpelweg via onderstaande link je inschrijven en zet in op Chelsea – Arsenal in de EL finale voetbal.

Over de auteur

vorig artikel
Gok op de Play-off finale Europees voetbal tussen Vitesse en FC Utrecht
volgend artikel
Play - Offs Nederland: Wie promoveert en wie degradeert?