weddenbonus nieuws

Wedden op Zwitserland Spanje EK 2021 kwartfinale

Wie wordt de tegenstander van België of Italië in de halve finale? Dat wordt vanavond beslist als Zwitserland en Spanje het tegen elkaar opnemen. Hieronder lees je wat je kunt verwachten van deze wedstrijd.

 

Spektakel in de 8e finales

Nadat Zwitserland Frankrijk naar huis stuurde door te winnen op penalty’s leek het wel gedaan te zijn met de sensatie. Totdat Spanje en Kroatië in actie kwamen. Het werd maar liefst 5-3 en dat betekende opnieuw een doelpuntrijk festival met Spanje in de hoofdrol. Spanje dat haperend de groepsronde door kwam, is duidelijk gegroeid in dit toernooi en zal door sommige opportunisten zelfs al gezien worden als titelkandidaat. Spanje heeft de laatste twee keer dat het tegen Zwitserland speelde, toch wel moeite met La Nati gehad. Waar de Spanjaarden nu al tien keer scoorden in twee wedstrijden, lukte dat afgelopen jaar tegen Zwitserland slechts twee keer. De eerste keer in de Nations League won Spanje met 1-0. De keer daarna werd het 1-1. Het is daarom nog niet zeker dat Spanje zomaar even van Zwitserland wint. Voor we naar odds van de EK bookmakers kijken, is het eerst tijd om te zien wie we binnen de lijnen verwachten vanavond.

 

 

Wat zijn de opstellingen bij Zwitserland Spanje?

Na de uitschakeling van Frankrijk door de Zwitsers lijkt La Nati niet wakker te liggen van Spanje. Toch zal Zwitserland optimaal moeten presteren om het Spanje lastig te maken. Het eerste probleem dat Petkovic, de coach van Zwitserland, heet is dat Granit Xhaka niet kan meespelen vanwege een schorsing. De grote man bij Zwitserland tegen Frankrijk was Seferovic met twee goals. Seferovic zal door Petkovic als eerste op het wedstrijdformulier gezet worden. De aanval wordt versterkt met Breel Embolo terwijl Xherdan Shaqiri vanaf het middenveld de aanval zal moeten regisseren.

Spanje maakt indruk met tien goals in twee wedstrijden. Morata die al een hoop kritiek te verwerken kreeg, maakte zich onsterfelijk door het tij te keren tegen Kroatië, hij zal vergezeld worden door Ferran Torres en Pablo Sarabia. Azpilicueta en Eric Garcia zullen Marcos Llorente en Pau Torres waarschijnlijk vervangen in de verdediging. Met name Azpilicueta maakt een geweldige indruk tegen Kroatië en lijkt zijn basisplek hierdoor veroverd te hebben. De betting sites België zetten Spanje als favoriet neer, maar we verwachten dat het sprookje van Zwitserland niet als een nachtkaars zal uitgaan. 

Verwachte opstellingen:

Zwitserland:

Sommer; Elvedi, Akanji, Rodriguez; Widmer, Freuler, Zakaria, Zuber; Shaqiri; Embolo, Seferovic

 

Spanje:

Simon; Azpilicueta, Garcia, Laporte, Alba; Koke, Busquets, Pedri; Sarabia, Morata, F Torres

 

wedden op zwtiserland spanje odds

©Ladbrokes

 

 

Wie is de bookmaker met de beste odds?

Een rondje bij de Ek bookmakers leert ons dat we voor deze wedstrijd het beste wedden bij Ladbrokes. Niet alleen zijn we al groot fan van deze bookmaker, dat kun je lezen in onze Ladbrokes review, ook de odds zijn hier lekker hoog. Zo krijg je voor winst van Zwitserland van Zwitserland 5.80. Wedden op Spanje doen je met 1.65. Een gelijkspel, zoals de vorige wedstrijd van beide ploegen dit EK werd staat op 3.80. Spanje zal het zeker niet cadeau krijgen van de Zwitsers, maar een tweede stunt van Zwitserland lijkt er wat ons betreft niet in te zitten. Spanje – Zwitserland wordt vanavond om 18.00 uur gespeeld. Het is dus nog niet te laat om in te zetten.

 

 

 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
België in de kwartfinale tegen Italië
volgend artikel
Wint Engeland van Oekraïne in de kwartfinale van het EK?