weddenbonus nieuws

Euro 2020 voorbeschouwing: Zweden- Polen Groep E

Zweden heeft nog een punt nodig om zich te plaatsen voor de achtste finales van dit EK. Polen moet winnen en daarom wordt dit een mooie wedstrijd waar een hoop op het spel staan.

 

Overleeft Zweden voor het eerst in 17 jaar de groepsronde?

Zweden leidt Groep E terwijl Slowakije tweede staat en Spanje de derde plek in beslag neemt. Polen staat vierde door een keer gelijk te spelen en een keer te verliezen. De vier punten van Zweden zou in theorie genoeg kunnen zijn, maar om toch het lot in eigen hand te houden, is het belangrijk dat er toch een punt gepakt wordt tegen Polen. Zweden heeft echter een goudhaantje in de ploeg. Alexander Isac is de vervanger van de geblesseerde Zlatan. Tegen Spanje blonk Isac uit en werd hij de jongste Zweedse speller ooit die scoorde op een eindtoernooi.

 

Hoewel Marcus Berg veel kritiek krijgt in Zweden lijk Andersen toch vast te houden aan de spits die bij Groningen, HSV en PSV gespeeld heeft. De Zweedse pers en fans schreeuwen om Robin Quaison, maar Berg lijkt opnieuw in de punt van de aanval te staan met Isac aan zijn zijde. Berg kan zich onssterfelijk maken door de zijn ploeg langs Polen te loodsen. Of de betting sites Zweden zien winnen op woensdag lees je nadat we ook over de Poolse ploeg zijn gegaan. Je ziet dan ook wie van de ek bookmakers de beste odds heeft bij deze wedstrijd

 

Polen heeft nog maar een kans

Met een schamel punt staat Polen vierde in Groep E. Een eigen goal en een rode kaart zorgde ervoor dat de eerste wedstrijd verloren ging. Tegen Spanje wist Polen wel gelijk te spelen end at was toch wel tegen de verwachting in. Nu tegen Zweden mag de geschorste Krychowiak opnieuw aantreden. Toch mist Polen wel Akradiusz Milik en Krysztof Piatek. Robert Lewandowski wordt minder goed bediend end at zal een van de redenen zijn dat Polen slechts op een punt staat. Tegen Zweden heeft Polen de kans om een en ander recht te zetten en zich te kwalificeren voor de achtste finales. Bij Ladbrokes gaan we kijken wat de kansen van de Poolse ploeg zijn.

 

Wedden op zweden -polen euro 2020 odds Ladbrokes

©Ladbrokes

 

 

Wie zien de bookmakers als favoriet?

De bookmakers lijk het er nog niet over uit te zijn. Wat we wel zien is dat bij Ladbrokes je de hoogste odds vind van de sport bonus bookmakers. Hier krijg je voor wedden op Zweden 2.90 terwijl je voor Polen 2.60 krijgt. Polen moet wel winnen als ze door willen en is daarmee dus lichtjes favoriet. Aan een gelijkspel heeft alleen Zweden wat en is Polen uitgeschakeld. Hier krijg je dan ook de hoogste odds voor met 3.25. De wedstrijd tussen Zweden en Polen wordt op woensdagavond gespeeld om 18.00 uur in Sint Petersburg. Wedden met deze odds doe je via onderstaande link.

 

 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Euro 2020: Wedden op Nederland - Noord-Macedonië vanavond 
volgend artikel
De beste odds bij Duitsland Hongarije Euro 2020 groep F