weddenbonus nieuws

Wedden op de EK finale: Italie – Engeland

Nog drie wedstrijden en dan weten we wie er Europees kampioen is. In de finale staat in ieder geval de winnaar van vanavond. Wordt het Italië of Spanje dat de finaleplek pakt?

 

Engeland speelt in eigen huis

Nog nooit wist Engeland Europees kampioen te worden, maar nu lijkt het in hun eigen wembley eindelijk mogelijk the worden. Onder aanvoering van Harry Kane en waarschijnlijk aangemoedigd door 60.000 enthousiaste fans,  Gaat Engeland op zoek naar de eerste grote eindzege in zestig jaar.

De Engelsen moesten duidelijk groeien in het toernooi maar staan nu daar waar ze verdienen te staan. Italië had duidelijk een moeilijker programma dan de Engelsen maar hoe je het went of keert, nog een wedstrijd en dan kan Engeland Europees kampioen zijn.  De voetbalnatie is nog negentig minuten verwijderd van een Europees kampioenschap in hun eigen Wembley.  De hele natie gelooft in een overwinning aankomende zondag, maar hoe zit het met de betting sites? Maakt Engeland kans tegen de geslepen Italianen die al zo lang ongeslagen zijn en de topfavorieten van dit ek stuk voor stuk uitgeschakeld hebben?

 

Is Italië eigenlijk wel te verslaan?

Het lijkt er op dat Niemand Italië kan verslaan. Niet alleen zijn Italianen op 33 wedstrijden ongeslagen, ze krijgen ook bijzonder weinig tegengoals. De verdediging staat als een huis en is het minst gepasseerd van alle deelnemende landen. Italië heeft dit toernooi slechts drie tegen doelpunten weten te incasseren. Tegelijkertijd is ook de aanval van de Italianen een sterk wapen. Waar Engeland Harry Kane heeft, Rekenen de azzuri op immobile chiesa en insigne. De laatste keren dat Italië en Engeland tegenover elkaar stonden, wonnen met name de Italianen. Dat voordeel hebben ze dan in ieder geval wel. Italië kan niet rekenen op Spinazzola maar verder lijkt de ploeg van Mancini niet veel te veranderen. Of Italië als favoriet de finale tegen Engeland gaat spelen zie je hieronder als we de odds van de EK bookmakers erbij pakken.

 

italie - engeland odds euro 2020 finale

©Betfirst

 

 

Wedden op Italië- Spanje met de beste odds

Bij Betfirst zien we dat het niet Italië maar Engeland is dat als grootste kanshebber wordt gerekend. De odds voor winst van de Three Lions staat op 2.70 en de Azzuri staan op 3.10. De bookmakers lijken dus te geloven in een eerste Europees kampioenschap van Engeland. De odds verschillen niet al te veel maar toch is er een redelijk voordeel te zien voor de Engelsen.Wat verwacht jij van deze wedstrijd? Je hebt nog een paar dagen om in te zetten. Lees daarom op je gemak onze Betfirst review door en zet nog in op de mooie finale van het EK.

 

Wedden bij Betfirst op Euro 2020

 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Voorbeschouwing bij Engeland tegen Denemarken- halve finale EK
volgend artikel
Wedden op de vernieuwde Formule 1 van Silverstone dit weekend