weddenbonus nieuws

Voorbeschouwing bij Engeland tegen Denemarken- halve finale EK

Wie wordt de tegenstander van Italië? Vanavond beslissen Engeland en Denemarken wie de laatste finaleplek pakt. Hier lopen we vooruit op de wedstrijd en geven we je de beste odds om mee te wedden.

60.000 Engeland fans op Wembley

Nadat Engeland in Rome Oekraïne wist te verslaan, kan de weg naar de finale in eigen huis ingeslagen worden. Engeland speelt in het eigen Wembley en dat stadion zit vol met 60.000 fans vanavond. Nog geen vol stadion maar wel genoeg sfeer om het op een halve finale te laten lijken. Aan de fans zal het niet liggen. Er is hoop, goede hoop dat Engeland dit jaar eindelijk Europees Kampioen gaat worden. Zeker na de 4-0 overwinning op Oekraïne zijn de twijfels weg bij de Britten. Toch mag Denemarken niet onderschat worden, in oktober wonnen ze nog van Engeland in de Nations League. Bovendien scoorden ze ook tien goals in de afgelopen drie wedstrijden. Engeland heeft nu de mogelijkheid om voor het eerst sinds 1966 in een finale van een groot toernooi te staan, alleen Denemarken staat nog in de weg.

 

Gareth Southgate hoeft niet teveel te veranderen aan zijn opstelling. Er zijn geen blessures en elke speler die op scherp stond tegen Oekraïne kan nu met een schone lei beginnen Dat betekent dat Maguire, Declan Rice en Kalvin Phillips zonder schroom kunnen starten. Het duo Sterling Kane lijkt op stoom en zal de Denen onder druk moeten zetten met hulp van Saka en Mount. De Engelsen geloven in een overwinning vanavond maar wat de EK bookmakers van deze wedstrijd verwachten lees je zo.

 

Wat zijn de kansen van Denemarken?

Denemarken won in de achtste finale van Wales en versloeg dit weekend Tsjechië in de kwartfinale. Nu staat Engeland echter op het programma en dit is toch wel een sterkere tegenstander. Het sprookje van Denemarken kan vanavond een mooi vervolg krijgen of abrupt gestopt worden. De vorige keer dat het tegen een sterkere tegenstander speelde, verloor Denemarken namelijk. Dat was tegen België. Toch zal de ploeg, de coach en heel Denemarken ongelooflijk veel vertrouwen hebben in een goede afloop. Gesterkt door de overwinning in de Nations League op Engeland, weet Denemarken dus hoe Engeland te bestrijden is. Dat kunnen ze bovendien ook doen met een fitte ploeg. Simon Kjaer is fit genoeg om te spelen en ook Yussuf Poulsen lijkt te kunnen beginnen tegen Engeland. Geven de betting sites Denemarken een kans als underdog of eindigt het Deense avontuur vanavond? We zullen de betting sites odds er direct voor je bij pakken.

 

engeland denemarken odds euro 2020

 

© Bingoal

 

Waar kun je wedden op Engeland – Denemarken 

Bij een heerlijke halve finale horen natuurlijk prachtige odds. Die hebben we gevonden bij Bingoal. Ben je nog niet zo bekend met deze bookmaker lees dan eens onze Bingoal review eens door. Bij deze bookmaker kun je wedden op Engeland met odds van 1.74 voor winst. Denemarken volgt met 5.60 terwijl een gelijkspel op 3.60 staat, Hoewel de Denen stug zijn, lijkt een overwinning binnen 90 minuten niet te gaan gebeuren, daarom is het mooi dat je voor Engeland nog 1.74 kunt krijgen bij deze bookmaker. Oook de odds voor het gelijkspel zijn zeker niet verkeerd. Wil je je direct aanmelden bij deze wedstrijd? Klik dan op de link hieronder!

 

Meld je gratis aan bij Bingoal!

 

 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Wedden op Italië Spanje: halve finale Euro 2020
volgend artikel
Wedden op de EK finale: Italie - Engeland