weddenbonus nieuws

De beste odds bij Duitsland Hongarije Euro 2020 groep F

Er is nog niets zeker in groep F, maar daar komt vanavond verandering in. Duitsland speelt in München tegen Hongarije en wij bespreken hier de match,

 

Duitsland herpakt zich tegen Portugal

Na een eigen goal en daardoor het 1-0 verlies tegen Frankrijk moest Duitsland het tegen de andere topploeg in Groep F opnemen. De uitblinker aan Duitse zijde was Robin Gosens die behalve een assist ook nog de laatste goal in de 4-2 overwinning scoorde. Door de overwinning tegen de Portugezen staat Duitsland nu op de tweede plek, een punt achter Frankrijk. Duitsland moet daarom winnen van Hongarije om door te gaan, een verrassend verlies zou desastreus kunnen zijn. Hongarije zou dan namelijk op vier punten komen en dat is meer dan Duitsland momenteel heeft. Toch hebben de Duitsers er na hun wedstrijd tegen Portugal zeker vertrouwen in. Omdat Frankrijk en Portugal op hetzelfde moment tegen elkaar spelen heeft Duitsland de mogelijkheid om als koploper te eindigen.

 

Zolang Frankrijk niet verliest van Portugal en Duitsland minimaal gelijk speelt lijken de achtste finales in zich te blijven. De laatste keer dat Duitsland op het Ek speelde, bereikte het de halve finales en dat zal ook dit jaar minimaal het doel zijn. Wellicht dat er nog aan een overwinning gedacht wordt vanwege het naderende afscheid van Joachim Löw. Eert de groepsfase maar eens afronden vanavond. Wat verwachten de betting sites van Duitsland Hongarije? Je leest het zo.

Kan Hongarije opnieuw stunten?

Wie had dat verwacht afgelopen zaterdag? Wereldkampioen Frankrijk kwam niet verder dan 1-1 gelijk tegen de Hongaren. Hongarije kwam zelfs in de blessuretijd met 1-0 voor door een goal van Attila Fiola. Even later was het dan toch Antoine Griezmann die Frankrijk op gelijke hoogte bracht. De Hongaren hielden stug stand en wisten zich te herpakken na de 3-0 oorveeg tegen Portugal. Het EK lijkt zit erop voor Hongarije als het tegen Duitsland niet weet te winnen. Voor Hongarije zal het even wennen zijn om niet in een stadion te spelen bomvol met Hongaren, nu wordt er afgerezen naar München. Hebben het Hongaars voetbalelftal überhaupt een kans tegen de Duitsers? Dat zullen de odds van de EK bookmakers je hieronder vertellen.

 

Duitsland Hongarije wedden 23-06-2021 euro 2020

 

© Bingoal

 

Duitsland favoriet bij de bookmakers

Bingoal is de uitverkoren bookmaker met de beste odds bij deze wedstrijd. Je krijgt voor wedden op de Mannschaft nu 1.19 en dat is een stuk hoger dan de odds voor wedden op Hongarije. Voor een stunt van Hongarije betaalt Bingoal namelijk 15.00 uti. Een gelijkspel levert je nog acht keer je inzet op. Het lijkt er dus somber uit te zien voor Hongarije in de laatste groepswedstrijd op het EK. Via de link hieronder kom je gelijk bij deze prachtige odds uit

 

 

 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Euro 2020 voorbeschouwing: Zweden- Polen Groep E
volgend artikel
Wedden op Belgie in de achtste finales tegen Portugal