weddenbonus nieuws

Wedden op Belgie in de achtste finales tegen Portugal

De eerste zware beproeving is een feit. De Rode Duivels spelen zondag tegen Portugal voor een plek in de kwartfinale. Waar vind je de beste odds om op te wedden? Dat vind je hier. 

 

Belgie al twaalf wedstrijden ongeslagen

De nummer een van de wereld mag dan nog niet in al te beste vorm zijn dit EK, feit is wel dat alle drie de groepswedstrijden gewonnen werden. België verloor geen enkele van de twaalf laatste wedstrijden, ze wonnen er tien en speelden er twee tegelijk. De Rode Duivels, die duidelijk beter draaien met De Bruyne in de ploeg, zijn bovendien een van de slechts drie ploegen die negen op negen pakte in de groepsfase. Voor België is het nu zaak om door te pakken. Portugal lijkt ook niet in de beste vorm te zijn, zeker de defensie van de Portugezen laat nogal wat te wensen over. Aanvallend doen ze het beter met 11 goals in de laatste vier wedstrijden. De vorige keer dat beide ploegen tegenover elkaar stonden was drie jaar geleden. In 2018 versloeg Portugal België met 2-1 terwijl het jaar ervoor het bleef steken bij een 2-2 gelijkspel. Portugal lijkt dus een van de weinige ploegen te zijn die België heeft kunnen verslaan de laatste jaren. Vandaar dat het wedden op deze wedstrijd bij de ek bookmakers juist zo interessant is. 

 

Portugal met de hakken over de sloot door naar de achtste finale 

Het was een zinderende avond op woensdag in Budapest en München. Tegelijkertijd werden Frankrijk-Portugal en Hongarije-Duitsland gespeeld. Portugal mocht in iedere geval niet verliezen. Verliezen zou uitschakeling betekenen. Portugal kwam na ruim een kwartier spelen op voorsprong door een benutte penalty van Ronaldo. Vlak voor rust trok Benzema de score gelijk nadat Mbappé in de zestien naar de grond ging.  Frankrijk ging direct na rust door en dacht de 2-1 gescoord te hebben, opnieuw Benzema. De goal werd afgekeurd. De VAR moest eraan te pas komen en besloot om de goal toch toe te kennen. Portugal stond op de rand van de afgrond. Tot de 59e minuut, hands van Koundé in het strafschopgebied en opnieuw een penalty. Opnieuw Ronaldo en opnieuw een goal. De wedstrijd tussen de regerend Europees Kampioen en de Wereldkampioen eindigt in een gelijkspel, het punt is genoeg om Portugal de achtste finales te laten spelen. Tegen de Rode Duivels. Laten we gelijk maar kijken wat de bookmakers België voor de match van de Rode Duivels geven.

 

belgie portugal euro 2020 wedden

© Bet777

 

 

Wie is er favoriet bij de bookmakers?

Het is niet zo dat een Belgische bookmaker automatisch de Rode Duivels tot favoriet bombardeert. Toch zien we bij Bet777 dat België in het voordeel staat ten opzichte van Portugal. Wedden op België doe je nu met 2.55 keer je inzet. Voor Portugal lopen de noteringen op naar 3.10. Een flink verschil waarbij België dus favoriet is maar je wel ruim 2.5 keer je inzet krijgt. Een gelijkspel zal de harten sneller laten kloppen en dan kan het zelfs op penalty’s uitlopen. Het geeft je 3.20 bij deze online bookmaker. Hoe je ook gaat inzetten, het zal een fantastische match worden tussen twee Europese grootmachten. De link hieronder brengt je direct naar de beste odds.

 

 

 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
De beste odds bij Duitsland Hongarije Euro 2020 groep F
volgend artikel
Inzettten op Engeland - Duitsland Euro 2021 achtste finale