weddenbonus nieuws

Special: Win EK VIP Pakket bij Circus met je Combi Bet!

Wil jij als VIP naar het EK in Frankrijk? Tot zondag 23.59u maak jij hier grote kans op! Bookmaker Circus.be geeft namelijk een VIP Pakket weg aan de wedder met een winnende combinatieweddenschap met de hoogste qoutering! De concurrentie is nog beperkt en er zijn ook nog 19 andere mooie prijzen te winnen! Lees nu meer en plaats je weddenschap.

 

Hoe maak ik kans op het Circus.be EK VIP Pakket?

  • Registeren bij Circus.be of inloggen.
  • Plaats een combinatie weddenschap(pen) met een inzet van € 10 of meer.
  • Je winnende combi bet met de hoogste odd telt mee voor het klassement.

 

Maak kans op 20 Prijzen t.w.v. € 1.500+

De actie is geldig tot zondag 22 mei 23.59u. Zorg er dus voor dat jij weddenschappen speelt op duels die afgelopen zijn voor dit tijdstip. In dat geval kwalificeer je namelijk nog voor de huidige speelronde. Je kunt zoveel combi weddenschappen plaatsen als je wil. De enige vereiste is een minimum inzet van € 10. De hoogste totaal quotering telt uiteindelijk mee voor het klassement. Onderstaand zie je de huidige tussenstand van het klassement (19/5/2016 10.00u, wordt dagelijks geupdated op Circus Facebook Pagina) en kun je zien dat jij nog veel kans maakt op het winnen van prijzen. Naast het EK VIP Pakket voor 2 personen (inclusief transport en hotel) geeft Circus.be namelijk nog 19 andere mooie prijzen weg die je in onderstand overzicht terugvindt.

 

Circus.be EK Tickets
© Circus

 

Nog geen klant bij Circus? Profiteer van € 315 welkomstbonus!

Naast bovenstaande geweldige EK 2016 Wedden Bonus biedt Circus.be nog een geweldig welkomstbonus pakket. Allereerst profiteer je door de Circus Stortingsbonus van een stortingsbonus van 100% tot € 250. Daarnaast is je eerste weddenschap gelijk € 50 risicovrij. Win je? Dan wordt je winst verdubbeld! Verlies je? Dan ontvang je je inzet tot € 50 terug in de vorm van een gratis weddenschap! Daarnaast ontvang je € 5 gratis bonus door het invullen van je GSM nummer en € 10 gratis bonus door het downloaden van de Circus.be app na je storting. Storten kan onder andere met Bancontact/Mister Cash, Skrill, PaySafeCard en HiPay. Al het bonusgeld kent ook nog eens flexibele voorwaarden. Na het 3x inzetten op 2.21+ odds, 6x op 1.81-2.20 odds of 10x inzetten op 1.40-1.80 odds of een combinatie hiervan is je bonusgeld volledig vrijgespeeld! Zowel Nederlanders als Belgen kunnen zich aanmelden.

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Premier League of Darts Finales: De Wedden Vooruitblik!
volgend artikel
888Sport FA Cup Promo Odds: Palace 13.00 - Man. U 6.00!