09:15 uur

Een Playstation 4 met Unibet!

Voor het komende weekend staan er weer tal van wedstrijden op het papier in de Eredivisie. Na een aantal dagen Spaanse of Turkse zon voor een aantal ploegen staat het weekend van 17, 18 en 19 januari weer in het teken van de negentiende speelronde! In deze speelronde staat er direct een ware topper op het programma, althans, op papier. Ajax krijgt het getergde PSV van Philip Cocu op bezoek en zal er alles aan doen om de koppositie vast te houden. Voor PSV een licht puntje is wellicht dat aanwinst Ruiz speelgerechtigd is voor het bezoek aan de Amsterdammers.

 

Unibet luidt het jaar in met een prachtige actie voor console liefhebbers. Een weddenschap staat komend weekend garant voor een lot. Met dit lot maakt uw kans op één van de vijf Playstation 4’s! Een kwalificerende weddenschap kan zowel live als pre-live worden afgesloten en geldt voor enkele als meervoudige weddenschappen. Zolang het bedrag van inzet minimaal € 10 bedraagt volstaat de weddenschap. De quotering is daarbij niet van belang. Daarnaast kan de weddenschap zowel regulier plaatsvinden als via een smartphone of tablet.

 

Unibet stelt als enige voorwaarde dat uw gebruikersnaam aan de juiste voorwaarden voldoet. Met name het gebruik van hoofd- en kleine letters is hierbij van belang. Deze voorwaarden zijn terug te vinden op unibet.nl. De winnaar wordt uit alle kwalificerende weddenschappen getrokken op 20 januari, 15:00 uur!

 

Naast deze introductie actie voor de tweede seizoenshelft kennen we Unibet met name van haar aantrekkelijke   welkomstbonus. Daarnaast heeft Unibet een beschikbare vriendenbonus, zodat uw welkomstbonus kan worden uitgebreid. Dit is met name aantrekkelijk voor al bestaande spelers op de site. Wilt u op de hoogte blijven van de aanbiedingen van alle overige bookmakers, dan hebben we

hier een complete lijst.