weddenbonus nieuws

Kan Turkije winnen in en tegen Duitsland?

Op woensdag neemt Duitsland het in Keulen op tegen Turkije. Wij hebben voor deze wedstrijd hele goede odds weten te vinden die je met de samenvatting hieronder terug ziet.

 

Opnieuw een grote overwinning voor Duitsland?

De laatste vijf wedstrijden van Duitsland wisten ze in totaal dertien keer te scoren en slechts drie tegengoals te incasseren. De grootste uitslag was de 6-1 overwinning tegen Noord Ierland. In deze wmet 6-1 gewonnen wedstrijd viel met name Serge Gnabry op. De speler van Bayern maakte een zuivere hattrick. Estland en Belarus werden respectievelijk met 0-3 en 4-0 verslagen. In september in de Nations League liep het wat stroever bij de Duitsers. De tegenstanders werden ook sterker want Spanje kwam op bezoek, het werd toen 1-1 en een paar dagen later zagen we dezelfde score tegen Zwitserland. Toch werd er de laatste zes keer altijd het wel het net gevonden en zijn ze levensgevaarlijk. Nadat we Turkije hebben besproken gaan we zien of de voetbal gokken sites Duitsland als favoriet zien.

 

Turkije verliest meestal van Duitsland

Tegen Duitsland lijkt Turkije altijd extra gemotiveerd om te winnen. Die motivatie wordt alleen niet altijd omgezet in een goed resultaat. Van de veertien wedstrijden die er onderling zijn gespeeld wist Turkije er slechts drie te winnen. De laatste overwinning was in 2005 toen Turkije thuis Duitsland met 2-1 versloeg. Alle wedstrijden hierna wist Duitsland minimaal te scoren. De drie meest recente wedstrijden werd het 3-2, 3-0 en 1-3 voor de Duitsers. Hoe doet Turkije het verder? Ze plaatsen zich achter Frankrijk als tweede voor het Europees Kampioenschap en speelden met name gelijk de laatste wedstrijden.

 

Van de laatste vijf wedstrijden werd er drie keer gelijk gespeeld, één keer gelijk gespeeld en een keer verloren. Hongarije was met 0-1 te sterk en van Andorra werd er met 0-2 gewonnen. Servië. IJsland en Frankrijk waren de landen die niet verder kwamen dan een gelijkspel. Er zijn geen blessures bekend bij het nationale team. Laten we gelijk kijken wat de bookmakers voor Nederlanders verwachten van deze wedstrijd.

 

 

 Wedden op Duitsland Turkije

 

© Wallacebet

 

 

De bookmaker odds bij deze wedstrijd

Bij deze mooie oefenwedstrijd hebben we goede odds en ook nog eens een mooie Wallacebet bonus voor je gevonden. Duitsland is overduidelijk favoriet bij Wallacebet. Wedden op onze oosterburen geeft je € 1.39 voor elke Euro die je inzet. Als je toch wilt inzetten op Turkije krijg je hier 6.90 voor. Een gelijkspel, waar de Turken patent op lijken te hebben levert je 4.30 op. Als deze odds je aanspreken raden we je aan om vandaag nog in te gaan zetten en gelijk de weddenbonus mee te pakken.

 

Wed nu met een goede bonus op deze wedstrijd

Inzetten bij Wallacebet levert je nu een hele goede kennismakingsbonus van € 120 op. De voorwaarden bij deze bonus zijn zeer aantrekkelijk en daarom raden we je echt aan deze bonus gewoon mee te pakken. Je speelt je bonus vrij na zes keer rondspelen van je bonus- en stortingsbedrag. Je storting wordt al verdubbeld zodra je  € 30 stort. Klinkt goed toch? Als je gelijk wilt inzetten bij deze bookmaker en die mooie bonus mee wilt pakken, klik je op onderstaande link

 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hans heeft het meeste kennis over voetbal, ook is wielrennen en F1 perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Denemarken oefent tegen Faeröer eilanden
volgend artikel
Nederlands elftal oefent tegen Mexico