weddenbonus nieuws

Special: € 15 Gratis en 100% tot € 150 aan Welkomstbonus!

Graag laten we je kennis maken met een van de beste welkomstbonus pakketten voor Nederlanders en Belgen. Bookmaker Tipbet geeft je € 15 gratis zonder storting en een zeer flexibele € 150 stortingsbonus! Beide promoties lichten wij voor jou toe en eveneens blikken we vooruit op het duel van het Nederlands Elftal in Duitsland.
 

Hoe krijg ik € 15 Gratis?

  • Klik op een van de Tipbet aanmeld buttons op onze site en schrijf je in.
  • Ga naar je account summary en geef hier de TipBet Code ´Extra15´ in.
  • Plaats binnen 14 dagen voor € 105 aan combi bets met 1.80(+) selecties.
  • Winst? Tipbet zet een max. € 100 om in echt geld zonder voorwaarden!

 

Tipbet wedden
© Tipbet

 

Stort en pak € 150 extra!

Bovenstaande Gratis Wedden actie is ongekend goed, € 15 zonder storting is een uniek geschenk! Daarmee houdt het echter niet op. De Tipbet Bonus voor je eerste storting levert je namelijk een 100% bonus op tot een maximum van € 150. Stort simpelweg met Visa, Mastercard, Skrill, Neteller of een PaySafeCard en de bonus staat op je rekening. Erna heb je 90 dagen de tijd om je bonus om te zetten in echt geld. Het 5x inzetten van je stortings- en bonusbedrag op 1.80(+) odds volstaat reeds. Een super bonus van een van de betere Voetbal Gokken Sites voor zowel Nederlanders als Belgen!

 

Inzetten op Duitsland Nederland

Een mooie wedstrijd om je eerste inzet bij Tipbet te plaatsen is Duitsland – Nederland. Het Nederlands Elftal verraste met een 3-0 thuisoverwinning op Duitsland en eveneens een thuisoverwinning op Frankrijk, ditmaal met 2-0. Dit betekent tegelijkertijd dat Nederland aan een gelijkspel in Duitsland genoeg heeft voor de groepswinst in de Nations League. De Duitsers zijn zelf reeds zeker van degradatie. Aangezien Duitsland nergens meer voor speelt, in slechte doen is en Nederland in bloedvorm is verwachten we een goed resultaat van Nederland. De quotering voor winst Duitsland is 1.95, gelijkspel is 3.70 en winst Nederland 3.90. Naar onze mening is de quotering voor Duitsland veel te laag en ligt de value bij gelijkspel en Nederland. Wij hebben vertrouwen in Oranje en kiezen voor de x2 @ 1.85. Volg jij ons? Wed gratis bij Tipwin en win!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Verhoogde Odds voor ZWI-BEL en DUI-NED bij BetFIRST!
volgend artikel
Polen - Portugal: Verhoogde Odds voor nieuwe Bet90 klanten!