DozenSpins Bonus

DozenSpins Bonus

Eerste stortingsbonus
Max. bonus
€ 200
Percentage
120%
Min. storting
€ 20
Bonus code
bonus120
Rondspeelvoorwaarden
6 x eerste storting + 6 x bonus rondspelen
Min. quotering
1.50
bookmaker is niet gelicenseerd in jouw regio!
Helaas, deze bonus is niet beschikbaar vanaf jouw huidige locatie! Maak kennis met meer deals op onze wedden vergelijk pagina.
Waardering
9.0
Opgelet: Dozenspins is niet beschikbaar voor Nederlandse en Belgische spelers! Deze bookmaker beschikt niet over de landelijke licenties. Nederlanders kunnen kiezen voor een alternatief uit een van onze bookmakers Nederland. Belgen kunnen terecht bij de beste bookmakers Belgie

DozenSpins Bonus details

Dankzij de Dozenspins bonus krijg je een fijne 120% tot 200 euro als klant in het buitenland. In totaal moet je deze dan 6 keer inzetten (storting + bonus) op odds van 1.50. Let ook op dat je dit uiterlijk binnen de 30 dagen moet doen! Let wel op dat je eerst de bonus activeert via de live chat of email.

Voordelen & nadelen

  • Hoog bonusbedrag
  • 120% bovenop storting!
  • Goede quoteringen (1.50)
  • 50 euro maximum weddenschap via bonus

Betaalmethodes voor bonus

Bonus vrijspelen tijd

30 dagen na ontvangst bonus

Geldig t/m:

01-01-2020

Geldig in de volgende landen

Nederland

Voorwaarden voor uitbetaling

Het totale rondspeelbedrag valt dus mee bij de Dozenspins stortingsbonus. Deze 6 x 6 wordt dan redelijk eenvoudig om op de redelijk gunstige odds van 1.50 of meer in te zetten binnen de 30 dagen. Er staat wel een maximum bet clausule van 50 euro per weddenschap op, tenminste tot je klaar bent met rondspelen. Ook, zal je niet op tennis & systeemweddenschappen & draw no bet enzovoort kunnen inzetten met bonusgeld.

Tips

Maximum bet met bonusgeld van 50 euro!
Eerst mail sturen naar support of livechat om de bonus te activeren!

Voorbeeld

Het grootste bedrag krijg je dus bij een storting van 200, waarbij je (200 + 200) x 6 zal moeten inzetten op 1.50 quoteringen of meer. In totaal zet je dan voor 2400 euro in binnen de 30 dagen, wat relatief eenvoudig is nog.

Conclusie

Voor ons is dit dus een redelijk goede bonus. Een meer dan verdubbeling van je storting tot 200 euro is altijd heel mooi meegenomen, en ook de relatief eenvoudige rondspeelvoorwaarden vinden wij fijn. In totaal even 6 x 6 inzetten op 1.50 odds binnen de 30 dagen is eenvoudig genoeg. De clausule van 50 euro per bet is misschien iets minder, maar gelukkig is dat nog redelijk hoog. Ook vervelend is dat je eerste via de customer service je bonus moet laten activeren.