DozenSpins Bonus

Bonus details

Dankzij de Dozenspins bonus krijg je een fijne 120% tot 200 euro als klant in Nederland. In totaal moet je deze dan 6 keer inzetten (storting + bonus) op odds van 1.50. Let ook op dat je dit uiterlijk binnen de 30 dagen moet doen! Let wel op dat je eerst de bonus activeert via de live chat of email. meer minder

Waardering

Waardering door weddenbonus.com

Percentage

120%

Maximum bonusbedrag

€ 200

Min. storting

€ 20

Betaalmethodes voor bonus

Visa Skrill NETELLER Bitcoin ecoPayz

Bonus code

bonus120

Soort bonus

Rondspeel voorwaarden

6 x eerste storting + 6 x bonus rondspelen

Bonus vrijspelen tijd

30 dagen na ontvangst bonus

Laagste quotering

1.50

Voorwaarden voor uitbetaling

Het totale rondspeelbedrag valt dus mee bij de Dozenspins stortingsbonus. Deze 6 x 6 wordt dan redelijk eenvoudig om op de redelijk gunstige odds van 1.50 of meer in te zetten binnen de 30 dagen. Er staat wel een maximum bet clausule van 50 euro per weddenschap op, tenminste tot je klaar bent met rondspelen. Ook, zal je niet op tennis & systeemweddenschappen & draw no bet enzovoort kunnen inzetten met bonusgeld. meer minder

Tips

Maximum bet met bonusgeld van 50 euro!
Eerst mail sturen naar support of livechat om de bonus te activeren!
meer minder

Geldig in de volgende landen

Nederland

Geldig t/m:

voor onbepaalde tijd

Voorbeeld

Het grootste bedrag krijg je dus bij een storting van 200, waarbij je (200 + 200) x 6 zal moeten inzetten op 1.50 quoteringen of meer. In totaal zet je dan voor 2400 euro in binnen de 30 dagen, wat relatief eenvoudig is nog. meer minder

Voordelen & nadelen

  • Hoog bonusbedrag
  • 120% bovenop storting!
  • Goede quoteringen (1.50)
  • 50 euro maximum weddenschap via bonus

Conclusie

Voor ons is dit dus een redelijk goede bonus. Een meer dan verdubbeling van je storting tot 200 euro is altijd heel mooi meegenomen, en ook de relatief eenvoudige rondspeelvoorwaarden vinden wij fijn. In totaal even 6 x 6 inzetten op 1.50 odds binnen de 30 dagen is eenvoudig genoeg. De clausule van 50 euro per bet is misschien iets minder, maar gelukkig is dat nog redelijk hoog. Ook vervelend is dat je eerste via de customer service je bonus moet laten activeren. meer minder

Licenties

AntillePhone N.V.

Verkrijg de bonus in drie stappen

1
Ga jezelf aanmelden via onze knop bij Dozenspins.
2
Vanaf een 20 euro storting krijg je de bonus, hoewel je deze eerst moet laten activeren bij de klantenservice via onze bonus code bonus120.
3
Speel het bedrag rond, door 6 x 6 in te zetten op odds van 1.50 of meer, binnen de 30 dagen. Let ook op dat je niet meer dan 50 euro per bet mag inzetten met bonusgeld.

Dozenspins Review & Ervaringen

Onze strengste reviewers gingen weer eens kijken naar een nieuwe site, en zo kwamen we bij DozenSpins terecht. Op het eerste zicht werden we redelijk afgeschrikt door de naam zelf, gezien deze meer op een casino lijkt dan een sportsbook. Toch namen we een kijkje, en het resultaat was best goed.

 

Hoe hoog zal deze bookie staan in onze bookmakers nederland lijst? Je leest het allemaal in onze DozenSpins Review!

De dozenspins bonus is 100% tot 200 euro
© DozenSpins

 

Hoe goed liggen de DozenSpins odds marges op voetbal?

Natuurlijk ligt onze focus bijna volledig op voetbal, buiten wat andere sporten gerekend. Het belangrijkste voor ons is dan toch nog altijd hoe goed de marges op voetbal zijn. En eerlijk gezegd kunnen we hier niet over klagen. Hoe goed de quotering zijn ligt veel af van welke markt je op wedt. We zagen bijvoorbeeld in de Premier league een standaard van rond de 4.5% odds marges, wat heel goed is. In Duitsland liep dit al op tot 6%, en in de Russische Premier League zelfs 9%!

 

Je kan dus best altijd even checken per wedstrijd, aangezien je heel goede, en heel wat minder goede quoteringen kan vinden op DozenSpins.

 

Een aantal wedstrijden met odds van Dozenspins
© Dozenspins – Enkele voorbeelden van odds

 

Helaas heb je niet het handige cijfer dat het aantal selecties per wedstrijd toont op deze site. Gelukkig kunnen we er sowieso een pak boven de 100 tellen, dit is dus ook geen probleem.

 

 

Een voorbeeld van een aantal selecties op Dozenspins
© Dozenspins

Ook belangrijk om te weten is hoe functioneel het wedformulier juist is. Het lijkt niet echt iets speciaals te zijn, wat goed is. Voor ons is gebruiksvriendelijkheid het grootste punt waar je ons hoort over klagen meestal. Dit wedformulier steekt dus goed in elkaar en werkt naar behoren.

 

Het wedformulier ofte betting slip van Dozenspins ziet er zo uit.
© Dozenspins

Niets moeilijk aan zoals je ziet. Je kiest je maximumbedrag, of je een single, combo of systeem weddenschap wilt en klaar is kees.

Account aanmaken bij DozenSpins

Natuurlijk is een account aanmaken bij Dozenspins heel eenvoudig, het zou bijvoorbeeld heel dom zijn van de bookies moest je een diploma als ingenieur hebben om jezelf even te registreren.

Het hele proces duurt enkele minuten, en zoals altijd zal je even al je contactgegevens en identiteitsgegevens moeten invullen. Standaard voor elke bookmaker, deze zaken zijn nu eenmaal wettelijk verplicht.

Dozenspins promoties

Als je even de traditionele bookmaker bonus negeert dan zie je er meteen al een mooie 10% tot 500 euro cashback uitsteken. Dit is een wekelijkse promotie, dus deze is zeker de moeite waard om elke week opnieuw te checken. Let wel op dat enkel cash verlies, en dus geen bonus/free bets meetellen voor deze cashback promo.

Een andere goede optie is de risk free bet van 50 euro. Deze is een 50% promo, dus voor je 50 euro risk free te krijgen, moet je 100 euro gaan inzetten.

 

Dozenspins mobiele app / website

Jammer, maar een Dozenspins App bestaat nog niet. Gelukkig heb je deze helemaal niet nodig, aangezien het design van de website volledig hetzelfde werkt op mobiel als op je laptop. Je zal dus geen problemen krijgen met je mobiel ongeacht het merk, wat vaak wel zo het geval is met apps.

 

Al onze bovenstaande afbeeldingen werden trouwens genomen via de mobiele versie, indien je even wou kijken hoe dit er juist uitziet op mobiel.

Dozenspins klantenservice & contact

Indien je dringend met Dozenspins Contact op wil nemen dan kan je best de live-chat functie even gebruiken. Deze is ook op elk moment van de dag beschikbaar, dus dat zit zeker goed.

In het geval van meer ingewikkelde zaken, die je liever meteen wilt doorverwijzen naar het correcte team (bugs bijvoorbeeld), dan kan je ook een email sturen naar het adres support@dozenspins.com.

Jammer genoeg zal het wel allemaal in het Engels moeten, van een Nederlandse support is er nog geen sprake.

Dozenspins Conclusie

Zoek je naar degelijke bet sites met een fijne welkomstbonus om toch ook eens iets nieuws uit te proberen? Dan zit je bij Dozenspins zeker goed. De stortingsbonus is zeker niet de beste op de markt, maar met zijn 6×6 vrijspeelvoorwaarden & tot 200 euro bonus kan je ook al niet de hard klagen.

Verder heb je ook nog eens 10% cashback elke week tot 500 euro, en een extra risk free bet (50% tot 50 euro).

Het grootste minpunt bij Dozenspins is het aantal stortingsmiddelen, de beste opties zijn Neteller, Skrill & Visa… geen sprake van Trustly of andere standaardmethodes, dus dat is wel een pak minder.

Buiten dit kleine punt gezien, zien wij dus niet in waarom je niet even gewoon op deze link kan drukken, en jezelf meteen gaat registreren bij een geweldige bookie!