17:20 uur

Nieuw & Ongekend Goed – DOXXbet Welkomstbonus van € 2.000!

Een unieke kans doet zich nu aan voor alle Nederlandse wedders. Bookmaker DOXXbet biedt een welkomstbonus van 100% tot maar liefst € 2.000! Dit is een ongekend hoog bonusbedrag en daarnaast kent deze bonus ook nog eens zeer aantrekkelijke bonus voorwaarden. Wij lichten deze Welkomstbonus en Bookmaker DOXXbet verder voor je toe.
 

Hoe benut ik mijn Welkomstbonus van € 2.000?

  • Klik op een van de DOXXbet Bonus Banners op onze website en meld je gratis aan.
  • Maak een storting van € 10 of meer met bijv. Visa, Master, Skrill, Neteller, PaySafe.
  • Jouw stortingsbedrag bepaalt jouw bonus voorwaarden. De opties zijn de volgende:
  • € 10 – € 100 (10 x eerste storting inzetten) of € 101 – € 500 (12 x storting inzetten).
  • € 501 – € 1.000 (14 x eerste storting inzetten) of € 1.001 – € 2.000 (16x inzetten).
  • Je hebt voor alle opties 90 dagen de tijd en alle selecties met 2.00(+) odds tellen.
  • Nadat je aan de voorwaarden voldaan hebt wordt je bonus uitgekeerd in echt geld!

 

DOXXbet Welkomstbonus

 

Benut deze ongekende bonus zoland het nog kan!

Een Welkomstbonus van dusdanige hoogte is uniek. Vaak blijft een Stortingsbonus beperkt tot een maximum van € 200 maar nu is dit dus het 10-voudige! Ook de bijbehorende voorwaarden zijn meer dan flexibel. Maak binnen 14 dagen na je aanmelding een storting en nadat je aan de voorwaarden voldaan hebt, ga je simpelweg naar je Account Overview, Bonus Report en Welcome Bonus en kun je de bonus aanvragen. Deze wordt hierna direct uitbetaald in echt geld. Je kunt hierna uitbetalen of naar wens verder spelen. Onze verwachting is, dat de DOXXBet Bonus slechts tijdelijk beschikbaar is, profiteer dus direct!
 

DOXXBet – Reeds zeer lang actief als Bookmaker!

DOXXBet Betrouwbaar kunnen we in één zin noemen. Reeds sinds 1994 is DOXXbet actief als bookmaker. Het had honderden fysieke kantoren in Slowakije en maakte na de opkomst van het internet ook online haar intreden. Dit is inmiddels alweer ruim 10 jaar geleden en in de tussentijd heeft DOXXBet zich geprofileerd als een goede bookmaker en is het voorzien van alle benodigde licenties. Je kunt inzetten op meer dan 20 sporten en kiezen om zowel pre-match als live te spelen. De quoteringen zijn verder van dezelfde waarde als vele andere bookmakers. Storten kan o.a. Visa, Mastercard, Skrill, Neteller en PaySafeCard Wedden en worden snel verwerkt. Uitbetalen kan via je bankrekening, Skrill en ook Neteller. Ten slotte is ook de klantenservice goed te bereiken. Dit zowel telefonisch, via e-mail en via de live chat. Niks houdt een aanmelding dan ook nog tegen en we raden je aan dit dan ook direct te doen.