weddenbonus nieuws

Dinamo Zagreb Anderlecht: 1 goal = winst inzet x 10

Anderlecht tegen Dinamo Zagreb is niet meer zo belangrijk voor Anderlecht en dus krijgen sommige bankzitters de kans om zich te bewijzen. Ook Dinamo Zagreb heeft niets meer te winnen of verliezen en is al zeker van groepswinst en kwalificatie voor de volgende ronde. Om deze wedstrijd toch interessant te maken voor de Belgische wedders, heeft Ladbrokes een promotie op poten gezet om u tegen te zeggen. Als Anderlecht een keer scoort, krijg jij tien keer je inzet terug en dit tot maximaal 100 euro. We bespreken deze promotie hieronder en blikken vooruit op de noteringen van Dinamo Zagreb Anderlecht.
 

Eén Anderlechtse goal levert je 10x je inzet op

Deze actie is er enkel voor de Belgische wedders en zij kunnen meedoen door hier op de link te klikken. Als er je om een code gevraagd wordt, dien je deze code LAD10 gebruiken. Plaats een eerste weddenschap op de markt “Speciale aanbieding voor nieuwe klanten” en op het evenement Dinamo Zagreb vs RSC Anderlecht. Die eerste weddenschap dient pre-match te zijn en dit op “Anderlecht scoort minstens 1 goal” om de normale prijs zoals vermeld op de website te winnen.

  • Als de weddenschap winnend is, krijg je een extra winstbedrag gebaseerd op de verhoogde notering 10.00.
  • Dit aanvullend winstbedrag krijg je dan binnen de 24uur op je speelrekening gestort. Hier gelden voorwaarden aan.
  • De maximale inzet bedraagt 10 euro op deze weddenschap.
  • De bet is enkelvoudig. Meervoudig of combo’s komen niet in aanmerking.
  • Daarna dien je de aanvullende winst, viermaal inzetten op noteringen van minstens 1.80. Stel dat je 20 euro als extra winst hebt, dan zal je voor een totaal van 80 euro weddenschappen dienen te plaatsen op minstens 1.80 odds. Dit kan via meerdere weddenschappen geplaatst worden.
  • Dit dient binnen de 30 dagen te gebeuren.

Indien Nederlanders willen wedden op de Europa League, dan raden we ze aan om een kijkje te nemen op Bookmakers Nederland.

Bonus Ladbrokes

© Ladbrokes

 

Noteringen Dinamo Zagreb Anderlecht

De goksites voetbal geven weinig kans op winst voor Anderlecht, want ze krijgen slechts een notering van 5.50. Er gaan ook geruchten dat trainer Vanhaezebrouck met een veredeld B-team zal spelen, zo zou keeper de tank Frank Boeckx de plaats in doel innemen. Zijn tweede wedstrijd van het seizoen, na het debacle in de beker tegen Union. In het vorig onderling treffen won Dinamo Zagreb met 0-2 in Brussel en ook nu krijgen ze beste noteringen van Ladbrokes.

 

Over de auteur

Hugo est le membre le plus ancien de l’équipe, il nous accompagne depuis 2015. Fort de son expérience et de ses contacts étroits avec les bookmakers, Hugo est notre «  Alerte Promos ». C’est le premier au courant des bonne affaires en matières de promotions, de cotes boostées, freebet ,…. Hugo est donc l’homme de la situation pour augmenter vos gains ou limiter vos pertes.

vorig artikel
Ajax Bayern: €75 extra bij Betsson
volgend artikel
Liverpool Man United 100% tot €200