weddenbonus nieuws

Boksen: Denzel Bentley tegen Felix Cash

Zaterdagavond staan er twee titels op het spel. De Britse kampioensriem van Bentley en de Commonwealth titel van Cash. Welke van deze twee vechters pakt de gordel van de ander?

Bentley is een laatbloeier met een indrukwekkend record

Je zou het niet zeggen maar Denzel Bentley begon pas met amateur boksen op zijn negentiende. Van de vijftien gevechten werden er veertien gewonnen en ging er geen enkele verloren. Bentley vocht veel achter gesloten deuren vorig jaar en is bezig aan een indrukwekkende reeks. Er was slechts een keer een rematch nodig na een gelijkspel en van de veertien overwinningen gingen er tien tegenstanders KO. 2Sharp is pas 26 en is pas vier jaar een professionele vechter. Toch is Bentley een man met een missie.

 

Als deze wedstrijd wordt gewonnen en de Commonwealth titel gepakt is, weet hij al welke vechters hij wilt gaan uitdagen. Tot voor kort wist Bentley niets over diep gaan. Zijn tegenstanders werden vaak in de eerste twee of drie ronden verslagen. Tegen Marc Heffron werd de conditie van de Brit uit Londen voor het eerst getest. Na tien ronden werd er een unaniem gelijkspel gegeven. Een gevecht waar Bentley een hoop van geleerd heeft. Naar eigen zeggen is 2Sharp klaar voor de volgende titel.  Delen de bookmakers België ook die mening? Je ziet het zo hieronder.

 

Cash pakte alleen op amateurniveau al vijf nationale titels en wilt meer

In 2016 werd Felix Cash prof nadat hij eerder dus al vijf titels pakte op nationaal niveau pakte en zelfs naar de Olympische Spelen mocht.  De eerste vier wedstrijden in het profleven gingen hem zo gemakkelijk af dat ij besloot tegen de toen nog ongeslagen Ier Jay Byrne te vechten. Byrne werd op punten verslagen en dat was het teken voor Cash om door te pakken. Het heeft hem geen windeieren gelegd. In zijn tiende wedstrijd versloeg hij Nederlander Stephen Danyo en won zo zijn eerste proftitel. Na de WBC International Silver Middleweight Belt pakte hij ook de Commonwealth titel die hij nu voor de derde keer verdedigd. De stats zijn bijna hetzelfde je ziet bij Bentley en daarom belooft dit dus een heerlijk gevecht te worden. We pakken de bet sites odds er dan ook gelijk bij.

bentley vs cash boksen wedden met de beste oddss

© Ladbrokes

 

Wie is er favoriet bij de bookmakers?

De bookies hebben toch een redelijk verschil in hun opvattingen bij dit gevecht. Bij Ladbrokes zien we dat Felix Cash de grote favoriet is. Je krijgt voor wedden op Cash nu 1.38. Winst van Denzel Bentley staat op 2.75, vrijwel het dubbele van wat je krijgt voor inzetten op Cash dus. Je kunt deze goede odds nu pakken bij Ladbrokes via de link hieronder! Het wordt een mooi weekend met een aantal topgevechten waaronder dus Bentley vs Cash.

 

 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Arsenal tegen Everton in de Premier League
volgend artikel
De halve finale tussen PSG en Manchester City