weddenbonus nieuws

Denk jij dat PSV dit weekend kampioen wordt?

Dit weekend kan PSV dan eindelijk de strijd om het kampioenschap officieel en definitief beslissen. Ze spelen thuis tegen Heerenveen en dat zal de Eindhovenaren extra reden geven om er vol gas in te gaan en het kampioenschap in eigen huis binnen te slepen. Ondanks dat PSV hier best wel eens zou kunnen winnen zijn de quoteringen nog prima!

Circus wed toernooi promo
© by Circus.be


Wed bij Circus.be en doe mee met het wed toernooi

Allereerst hebben we Circus.be als bookmaker waar we graag even op willen wijzen. Je kan op winst voor PSV wedden voor een quotering van 1.29, dat is niet slecht, maar Circus heeft ook een erg goede eerste storting bonus en er loopt nu een wed toernooi waarbij je erg leuke prijzen kan winnen. Reisjes naar Formule 1 races, top voetbal wedstrijden, de finish van de Tour de France op de Champs-Élysées en een dagje Wimbledon bijvoorbeeld. Je kan nog gewoon inschrijven en meedoen!

Ladbrokes biedt bonussen voor meervoudige weddenschappen

Zet je graag in door meervoudige weddenschappen af te sluiten, dan kan je bij Ladbrokes terecht voor twee verschillende bonussen. Bij de ene bonus krijg je een extra hoge winst uitbetaling, bij de andere krijg je je geld terug als 1 team je in de steek laat. In beide gevallen moet je minimaal 5 selecties op je wedticket hebben en dit moeten voetbalwedstrijden zijn waar je op wed. Alleen reguliere 1X2 weddenschappen tellen mee. Dus speel je dit weekend op de Eredivisie en wed je op PSV, dan kan je meteen nog een paar wedstrijden er bij zetten voor wat meer spanning.

Je krijgt bij Ladbrokes bovendien ook nog een gratis weddenschap van 100 euro aangeboden als je een nieuw account aanmaakt. Lees meer over deze Ladbrokes bonus.

Over de auteur

vorig artikel
Champions League wedden met meervoudige weddenschap bonus
volgend artikel
Extra cashback bonus bij NetBet voor Arsenal-Chelsea