00:14 uur

De terugkeer van het kampioenschap liveweddenschappen!

Ieder jaar weer wordt er bij Unibet gevochten om het kampioenschap liveweddenschappen. Hierbij wordt de speler gekroond, die het beste is in liveweddenschappen. In totaal kunnen daarbij 20.000 euro verdiend worden, waarvan 7.500 euro alleen voor de winnaar zijn!


Om te mogen deelnemen aan deze promotie, moet u geregistreerd zijn bij Unibet. Daarna kunt u zich met uw gebruikersnaam voor deze promotie aanmelden. Na de aanmelding wordt dit kampioenschap in meerdere rondes uitgespeeld. Sinds 13 januari en nog tot 9 februari vindt de kwalificatie plaats, waarmee de beste spelers worden gevonden.


Per week zijn de vijf beste spelers gekwalificeerd voor de finale. Iedere speler kan met maximaal 100 liveweddenschappen deelnemen. In het geval dat een speler meer weddenschappen doorvoert tellen alleen de 100 beste mee voor deze actie. Het aantal weddenschappen wordt dan met de totale inzet en de totale quotering gemultipliceerd. De minimale quotering moet bij 1,20 liggen, en hoe hoger, des te beter wordt uw kans om zich te kwalificeren. U zet bijvoorbeeld 20 euro in op een viervoudige combinatie met een totale quotering van 6,50. In dat geval krijgt u 20 x 4 x 6,50 = 520 punten, indien het weddenschap wint.


Hoe meer weddenschappen u doorvoert, des te hoger wordt uw kans dus, om zich voor de finale te kwalificeren. De finale wordt op 16 februari gespeeld tussen de 20 beste spelers uit de kwalificatie. Elke speler krijgt een starttegoed van 100 euro. De finale is 5 uur lang en vindt plaats in Riga. Wie op het einde van de finale het meeste geld op de rekening heeft, is de winnaar. Daarvoor moet u wel minstens 30 liveweddenschappen zetten tijdens de finale ronde, waarbij er echter geen minimale quotering is.

De winnaar alleen krijgt al 7.500 euro, waarmee dit nu een van de grootste jackpots is. Maar ook voor de 10de plaats kunt u nog 500 euro krijgen plus de invitatie naar Riga. Hierdoor is deze promotie echt interessant voor de meer ervaren spelers!