weddenbonus nieuws

Wedden op darts: The Masters 2021 staat op het programma dit weekend

Drie dagen dartspektakel in Milton Keynes. De mondiale dartstoppers zijn afgereisd naar Engeland om het tweede grote toernooi van het jaar te spelen. Wie schrijft dit jaar de titel op zijn naam?

 

Nieuwe opzet met 24 spelers

Voor het eerst dit jaar doen er geen zestien maar vierentwintig darters mee aan The Masters. De beste 24 spelers van de PDC Order of Merit staan tegen over elkaar met het doel om de prijzenpot van 220.000 Pond te pakken. De eerste ronde nemen de nummers negen tot vierentwintig het tegen elkaar op. In ronde twee komt de top acht ook in actie. Dat is gelijk op zaterdag al. The Masters 2021 wordt in een weekend gespeeld en dus weten we op zondagavond al wie het toernooi op zijn naam heeft geschreven.

 

Ian White opent het bal vanavond als Ian White het opneemt tegen Mensur Suljovic. Ook komt Dimitri Van Den Bergh gelijk in actie vanavond tegen Chris Dobey. The Masters begint zeker niet saai want ook Simon Whitlock komt op de eerste avond al in actie tegen Krysztof Ratajski en de avond wordt afgesloten met Michael Smith tegen Adrian Lewis. Zowel Smith als Lewis hebben al eens in de finale gestaan. Dat dit toernooi aan populariteit wint kun je wel zien bij de bookmakers. Er is steeds meer animo voor het wedden op darts en er zijn overal goede odds te vinden voor The Masters. Wij hebben de beste noteringen gevonden bij Bwin. Tip: lees onze Bwin review eens voor alle ins en outs over deze bookmaker.

 

Het programma op zaterdag

Hoewel vrijdag al mooie wedstrijden geeft komen de grote namen dus in actie op zaterdag. Dat betekent dat we dan ook gelijk al schitterende partijen kunnen verwachten. We zullen er een paar uitpakken. Omdat de top acht het opneemt tegen de winnaars van de vrijdagavond partijen zijn de odds nog niet allemaal bekend maar die vind je vanaf vrijdagavond al wel terug bij de weddenbonus bookmakers. Bovendien zullen we ook nog over de outrights gaan.

 

Rob Cross komt op vrijdagmiddag als eerste in actie tegen de winnaar uit de wedstrijd tussen Durrant en King. Als Dimitri Van Den Bergh wint van Dobey staat hij tegenover James Wade in de tweede ronde. Gary Anderson neemt het op tegen of Smith of Lewis. De nummer een van de wereld Gerwyn Price staat tegenover Cullen of Bunting. Dan is er nog een naam over die we niet genoemd hebben en dat is Michael van Gerwen. Van Gerwen won van 2015 tot 2019 elk jaar The Masters. Vorig jaar was het echter Peter Wright. Van Gerwen neemt het op tegen de winnaar van de partij tussen De Sousa en Clayton. Regerend kampioen Wright komt iets eerder op de avond in actie tegen Ratajski of Whitlock. Wie is er dit jaar favoriet bij de weddenbonus bookmakers om het toernooi te winnen? We gaan de odds erbij pakken.

 

The masters 2021 beste odds favorieten toernooiwinst

 

©Bwin

 

 

De favorieten volgens de bookmakers

Vorig jaar won Peter Wright maar stond Michael Van Gerwen als nummer een van de wereld genoteerd als topfavoriet. Nu is Price de best genoteerde darter en zijn de rollen dus net even wat anders verdeeld. Veel invloed op de odds bij de bookmakers heeft dat niet. Michael van Gerwen is bij Bwin nog steeds de favoriet met 3.25 voor een overwinning. Kort daarachter zien we Gerwyn Price met 3.75 gevolgd door Peter Wright met al een flinke achterstand van 8 keer je inzet. Hierna lopen de odds nog harder omhoog.

 

Voor winst van Anderson krijg je al 15.00 en Van Den Bergh staat op 17.00 net als Nathan Aspinall. De bookmakers houden dus met name rekening met winst van Van Gerwen, Price of Wright. Wie denk jij dat er gaat winnen in Milton Keynes? Genoeg darts om op in te zetten dit weekend!

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook is wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
De kraker tussen Spurs en Liverpool
volgend artikel
Wedden op de Beker van België: Lommel – Kortrijk