weddenbonus nieuws

Sensationele Promo voor Belgen tot zondag 20.45u – 500% Bonus!

Belgische wedders vallen dit weekend met hun neus in de boter. In samenwerking met Ladbrokes.be kunnen we Belgen tot zondag 20.45u een bonus van maar liefst 500% tot € 100 aanbieden. Een weddenschap van € 20, betekent € 100 aan Free Bets! Hoe en wat en een vooruitblik op het kwalificatieduels van de Rode Duivels tegen Cyprus vind je in dit artikel.
 

Hoe kan ik profiteren van de geweldige 500% actie?

  • Klik op een van de Ladbrokes aanmeld buttons in dit artikel en schrijf je in.
  • Gebruik bij je aanmelding de exclusieve Ladbrokes Promo Code ´FREE500´.
  • Stort € 20 of meer met bijv. Bancontact, Visa, Mastercard of PaySafeCard.
  • Storten met Neteller of Skrill kan ook, maar dan ontvang je niet de bonus.
  • Plaats eerste weddenschap van € 20 of meer met echt geld op odd naar keuze.
  • Er staat nu een € 100 aan Gratis Wedden voor je klaar i.d.v.v. een Free Bet.
  • Benut je Free Bet binnen 7 dagen op bet naar keuze, alle winst is voor jou.
  • Actie is enkel geldig tot zondag 24/3/19 20.45u. Wees dus snel!

 

Betting Cyprus Belgie
© Ladbrokes

 

Weet Belgie winst op Rusland een vervolg te geven?

Ladbrokes behoort helaas niet tot de Nederlandse Bookmakers. Als Voetbal Gokken Sites voor Belgen is het echter uitermate geschikt. We raden je dan ook zeker aan om als Belg bij Ladbrokes te weten. Nu dit kan met een sensationeel hoge bonus van 500% houdt ook niks je meer tegen! Je mag je eerste weddenschap en Free Bet inzetten op een duel naar keuze. Een optie is het EK kwalificatieduel van de Rode Duivels uit tegen Cyprus. Belgie wist donderdag haar eerste kwalificatieduel, ondanks een flater van Courtois, met 3-1 te winnen thuis tegen Rusland. Cyprus won overtuigend met 5-0 in eigen huis tegen San Marino. Dit was echter geen tegenstander van formaat en we verwachten dat de Cyprioten tegen Belgie onder zullen doen. Ook de bookmakers denken dit. De quotering voor winst van Cyprus is maar liefst 15.00! Gelijkspel is 6.00 en winst van de Belgen 1.13. Je kunt ook bijv. inzetten op Belgie wint met 3 doelpunten of meer verschil, dan de quotering is al 2.25. Wat speel jij? Speel bij Ladbrokes en verdien € 100 gratis met € 20 inzet!

 

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Storting voor Nederland - Duitsland? € 100 gratis wachten op je!
volgend artikel
EK kwalificatie groep D: Zwitserland - Denemarken bij 1xBet