weddenbonus nieuws

Live wedden op CS:GO One – Road to Rio

Met een prijzenpot van $115.000 en bovendien een kans om zich te kwalificeren voor het ESL GO Main Event in Rio beloofd dit kwalificatietoernooi zeer spannend te worden en jij kan hier nu op inzetten!

 

Gigantisch veel wedmogelijkheden tot 17 mei

Het eerste kwalificatie toernooi voor de CS:GO Major van 2020 is de ESL ONE: Road to Rio. Een enorm toernooi met meerdere regionale competities. Tot 17 mei vindt dit spectaculaire toernooi plaats en dat geeft je natuurlijk zeer veel inzetmogelijkheden.  Elke dag zijn er meerdere wedstrijden. Het toernooi kent 3 verschillende fases en in Europa doen er 16 teams mee. De beste Europese teams zijn ingedeeld in twee teams en nemen het binnen hun groep allemaal tegen elkaar op. De beste acht teams belanden in de play-offs waar de tickets voor het main event en de hoofdprijs van $33.000 klaar staan. Laat ons snel eens kijken naar de stand van zaken en de aankomende wedstrijden want het programma is overvol.

 

 wedden op counterstrike ESL One Road to Rio

©Unibet

 

 

De favorieten voor de eindzege

Het toernooi is in volle gang bezig en de favorieten voor de eindzege laten zich langzaam zien. Bij de betting sites Nederland zien we ook dat er een aantal teams zijn die elke wedstrijd de favorietenrol pakken. Zo zijn er team Astralis en FaZe Clan die momenteel aan kop gaan maar vlak ook zeker G2 Esports niet uit. Zij spelen op vrijdagavond tegen c0ntact Gaming waar er wordt verwacht dat G2 de zege zal gaan pakken. De odds voor deze match zijn 1.14 voor winst van G2 tegenover 5.25 als C0ntact wint. Op hetzelfde moment neemt North het op tegen Movistar Riders. Dit is een wedstrijd in de subtop van Groep B. Beide teams staan op zes punten en een overwinning kan ze zo maar eens binnen de top drie brengen.  Vanwege het drukke programma en de grote hoeveelheid wedstrijden op een dag is CS:GO de perfecte manier om te wedden op Esports, behalve Europa zijn er namelijk ook wedstrijden in Azië en Amerika te vinden dit weekend.

 

Livestream en live wedden bij Unibet

We hebben een erg interessante manier voor je gevonden om in te zetten op dit kwalificatietoernooi van CS:GO. Het ESL One: Road to Rio is namelijk rechtstreeks te volgen bij Unibet. Door verschillende Twitch kanalen te streamen blijf je rechtstreeks op de hoogte van de spannendste wedstrijden die op dat moment plaatsvinden. Bovendien kun je ook direct live inzetten terwijl je de wedstrijden volgt. We hebben ook nog eens gemerkt dat Unibet het aantal weddenschappen bij wedden op Counter-Strike heeft verhoogd. In veel gevallen kun je nu niet alleen de winnaar kiezen maar je kunt ook inzetten op het scoreverloop, het totaalaantal maps en een aantal handicaps. Wedden op CS:GO was nog nooit zo populair en de bookmakers spelen hier goed op in.

Wil jij graag inzetten op ESL One: Road to Rio en gelijk een mooie weddenbonus meepakken? Kijk dan eens naar de bonussen in ons overzicht.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hans heeft het meeste kennis over voetbal, ook is wielrennen en F1 perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Wedden op League of Legends European masters 2020
volgend artikel
UFC 249: Tony Ferguson vs Justin Gaethje en nog veel meer!