weddenbonus nieuws

Wie wint de Counter-Strike DreamHack Masters Spring 2020: Europe?

Counter-Strike: Global Offensive is één van de grondleggers van de esports zoals we die nu kennen en met de vele toernooien die nu bezig zien geeft dat gigantisch veel wedmogelijkheden!

 

Wedden op DreamHack Masters Spring 2020 : Europe

De zestien beste Europese teams zijn onderverdeeld in vier poules. De winnaar van het toernooi strijkt een hele lekkere $54.000 op. Het toernooi begint op 19 mei maar je kunt nu al inzetten op de mogelijke winnaar van het toernooi. Wie zijn nu al de favorieten op het prestigieuze toernooi? We gaan de kanshebbers uitgebreid voor je benoemen en bespreken natuurlijk de beste odds voor je van de Belgische bookmakers.

 

De favorieten voor dit Counter-Strike toernooi

De zestien deelnemende teams zijn ingedeeld in vier groepen. De groepsfase wordt gespeeld tussen 19 en 30 mei. De twee beste teams stromen door naar de winnaarspoule terwijl de nummers 3 en 4 van alle poules het ook tegen elkaar opnemen. Deze play-offs worden tussen 8 en 14 juni gehouden. Elke match met uitzondering van de Grand Finale wordt gespeeld op basis van “best of 3”. De finale zelf op 14 juni is een “best of 5” wedstrijd.

 

 

favorieten counter strike dreamhack masters
©Bwin

 

Onder de favorieten zien we team Astralis als de grootste kanshebber volgens de bookmakers. Inzetten op Astralis geeft je nu vier keer je inzet terug. Twee andere teams die volgens Bwin bonus kans maken op de overwinning zijn Natus Vincere en Fnatic. Dat Astralis als grootste favoriet wordt gekozen heeft er natuurlijk mee te maken dat het team de meeste Majors in CS:GO op haar naam heeft geschreven. Toch hebben de andere favorieten ook nog genoeg kans om dit toernooi te winnen. De odds voor een overwinning van Natus Vincere staan nu op 7.00 terwijl je voor een toernooiwinst van Fnatic 8 keer je inleg krijgt. Deze odds hebben we gevonden bij Bwin dat alleen toegankelijk is voor Belgische spelers. Als je als Nederlander wilt inzetten op dit Counter-Strike toernooi, dan raden we je aan om ons bookmaker bonus overzicht erbij te pakken.

 

Inzetten bij Bwin

Wedden op de DreamHack Masters Spring 2020: Europe en andere esports doe je nu bij Bwin. Niet alleen vanwege de goede odds raden we je aan om bij Bwin in te gaan zetten. Ook het ruime aanbod aan verschillende esports is een zeer goede redenen om hier eens een kijkje te nemen. We zien namelijk niet vaak dat je kunt inzetten op de toekomstige winnaar van een esports toernooi. Er zijn tal van goede weddenschappen te vinden bij deze bookmaker die je via onderstaande knop heel gemakkelijk kunt bereiken.

 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook is wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Wedden op de League of Legends European Masters 2020
volgend artikel
Wedden op League of Legends European masters 2020