weddenbonus nieuws

Goede odds bij Crystal Palace – Newcastle United vanavond

Een mooie wedstrijd vanavond in de Premier League tussen Crystal Palace en Newcastle United. We hebben goede noteringen bij deze wedstrijd gevonden en geven je hier de voorbeschouwing.

 

Crystal Palace twee punten boven Newcastle United

Ondanks de 1-0 nederlaag vorige week tegen Burnley na de interlandbreak op de elfde plek met twee punten meer dan Newcastle. Opvallend is ook dat Manchester United en Arsenal op exact evenveel punten staan. Crystal Palace doet het dus gewoon goed dit seizoen want zelfs Manchester City staat nog onder ze. De Eagles versloegen de vorige keer Leeds United met 4-1, hoewel dat indrukwekkende resultaat afgelopen weekend werd opgevolgd door een 1-0 verlies tegen Burnley.

 

Crystal Palace geen enkele vorm van consistentie te kunnen vinden dit seizoen. De ploeg van Hodgson wisselde steeds af tussen een overwinning en nederlaag in hun laatste vier competitiewedstrijden. Ondanks de plek tussen de topploegen die we net al noemden is er toch wel flink wat commentaar bij de fans. Een overwinning zal zeker helpen weer wat rust te brengen en zelfs een aantal plekken te stijgen. Of de online bookmakers geloven in een overwinning lees je zo als we de odds erbij pakken.

 

Newcastle United op de vijftiende plaats

Bij Newcastle is het net als vorig seizoen weer niet al te best. Het was misschien het gebrek aan een echte aanvalskracht, in plaats van de score zelf, dat de supporters van Newcastle boos maakten op na het verlies tegen Chelsea op zaterdag. Zonder enige aanvalslust speelde Newcastle meer om mensen achter de bal te houden dan er zelf nog iets van te maken.

 

De mannen van Steve Bruce hebben tot dusver dit seizoen minder schoten (71) en minder schoten op doel (21) gehad dan enige andere ploeg in de Premier League. Het lijkt erop dat het dus een seizoen vol frustratie gaat worden voor Newcastle, Van de eerste negen wedstrijden waren er drie overwinningen, vier nederlagen en twee gelijke spelen. Het probleem voor Newcastle is dat slechts één van die overwinningen is behaald in hun laatste vijf wedstrijden. We houden ons hart dus vast voor de wedstrijd tegen Crystal Palace. Buiten goede odds hebben we ook een bonus bij de betting sites Nederland gevonden. Je leest het hieronder.

 

wedden op crystal palace tegen newcastle united 27-11

 

©Betiton

 

Wedden met de beste odds op deze wedstrijd

De odds liggen nog redelijk gelijk voor deze wedstrijd maar we zien toch dat Crystal Palace de favoriet is. Je krijgt 2.35 voor wedden op Crystal Palace terwijl je 3.36 krijgt voor Newcastle. Dat verschil heeft natuurlijk te maken met de hele matige reeks van Newcastle de laatste weken. Ook voor een gelijkspel kun je nog flink winnen. Hier krijg je 3.20 voor.

De Betiton bonus bij Crystal Palace – Newcastle

Je kunt bij Betiton gratis gaan inzetten op deze wedstrijd of een andere wedstrijd. Zodra je € 15 hebt rondgespeeld bij deze bookmaker krijg je namelijk een freebet van € 10. Zo kun je deze bookmaker goed leren kennen en gelijk wat goede odds meepakken. Als je wilt wedden op deze wedstrijd met de Betiton bonus klik je het best even op de link hieronder.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hans heeft het meeste kennis over voetbal, ook is wielrennen en F1 perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Wedden op Liverpool Atalanta 25-11-2020
volgend artikel
Kan Ajax winnen van Liverpool op Anfield?