weddenbonus nieuws

Pak € 150 voor Corinthians Cruzeiro

De Braziliaanse bekerfinale bestaat uit twee wedstrijden en na een spectaculaire eerste wedstrijd die eindigde op 1-0 voor Cruzeiro is het nu tijd voor de terugwedstrijd: Corinthians Cruzeiro. De wedstrijd wordt om 2.45 vannacht afgewerkt, dus als je live wilt wedden zal je toch wat van je nachtrust moeten laten. Zowel live wedden als pre match bets zijn mogelijk en Bet777 geeft zijn nieuwe klanten een bonus van 100% tot € 150. We vertellen je hieronder wat je dient te doen om van deze actie te genieten en geven de odds voor Corinthians en Cruzeiro.

 

Registreer je nu en pak 100% tot € 150 bonus

  • Maak een account aan bij Bet777 door hier op de button te klikken.
  • Vul je gegevens in en vervolledig je registratie.
  • Stort daarna via bvb. Visa, Mastercard of een overschrijving geld op je account.
  • De maximum bonus ontvang je, bij een minimale storting van € 150.
  • Ga vervolgens naar je account en klik op “Claim mijn bonus”
  • Laten uitbetalen kan zodra je je bonus 4x hebt ingezet.
  • Alle bets met noteringen van 2.00 tellen mee.
  • Dit alles binnen een tijdspanne van 15 dagen.

Omdat de minimum notering van je bet, minstens 2.00 dient te zijn is wedden op Corinthians Cruzeiro ideaal. Want de noteringen voor winst Corinthians is 2.40, gelijkspel 2.85 en winst Cruzeiro 3.35. Deze Bet777 bonus is fantastisch en is een van de beste op de markt.
 

Wedden Corinthians Cruzeiro

© Bet777

 

Voorbeschouwing Corinthians Cruzeiro

Zoals aangegeven is Corinthians de favoriet bij de Bet Sites Nederland. Ze moeten wel een 1-0 achterstand ophalen om de beker in de lucht te steken, maar als we enkel kijken naar de terug wedstrijd heeft Corinthians toch het thuisvoordeel. Het zal een harde, gelijkopgaande wedstrijd worden en we verwachten dat beide teams een doelpunt zullen scoren. Als dit effectief gebeurt, krijg je een notering van 2.40. Goed om weten is dat Corinthians in de laatste 4 wedstrijden niet kon winnen en zelf de laatste drie wedstrijden verloor. Als we enkel kijken naar de laatste acht confrontaties tussen Corinthians Cruzeiro, dan merken we op dat ze in acht wedstrijden niet verloren hebben van Cruzeiro. Enkel de thuiswedstrijden in acht genomen. Wat denk jij?

 

Over de auteur

Hugo est le membre le plus ancien de l’équipe, il nous accompagne depuis 2015. Fort de son expérience et de ses contacts étroits avec les bookmakers, Hugo est notre «  Alerte Promos ». C’est le premier au courant des bonne affaires en matières de promotions, de cotes boostées, freebet ,…. Hugo est donc l’homme de la situation pour augmenter vos gains ou limiter vos pertes.

vorig artikel
Frankrijk Duitsland : Lucky bet + € 200 extra
volgend artikel
Krijg tot € 50 terug als Higuain scoort