weddenbonus nieuws

Copa America wedden met € 100 bonus en verhoogde winst topscorer

Wie wedt er niet op Messi als Copa America 2019 topscorer? Messi is op dreef bij Barcelona en zal een internationale prijs willen toevoegen aan zijn collectie om de eeuwige strijd met Cristiano Ronaldo zoals verwacht door te zetten. Maar natuurlijk zijn er nogal wat andere spelers om naar uit te kijken tijdens de Copa America. De 12 deelnemende landen hebben als einddoel de finale op 7 juli. Het zal tevens de laatste keer zijn dat het toernooi plaats vindt op een oneven jaar aangezien de CONMEBOL besloten heeft dit gelijk te zetten met de UEFA tegenhanger. Wie mag zich de kampioen van de Americas kronen?

 

Chili gaat de Copa America 2019 titel verdedigen in Brazilie

Chili de titelverdediger die na een 0-0 uitslag na extra tijd de Copa America 2019 titel wist te behalen door Brazilie met 4-2 te verslaan met penalties. Of Chili dit jaar hetzelfde success kan behalen wordt betwijfeld. Het team van Alexis Sanchez zal alvast met moed strijden om hun eer. De Chilenen zullen niet de favoriet zijn, maar ze kunnen niet onderschat worden op vechtlust.

 

quoteringen outright Copa America winnaar
© Campeonbet

 

Copa America Schema

Op 14 juni begint de groepsfase die eindigt op de 24e van dezelfde maand. De kwartfinales worden gespeeld tussen 27 en 29 juni. De halve finales vinden plaats op de 2e en 3e dag van juli. De finale zal op de 7 juli plaats vinden, 1 dag na de strijd om de 3e plek op de 6 juli.

 

Meest succesvolle teams in de geschiedenis van de Copa America

Argentinie is het tweede meest succesvolle team als het aankomt op de medailles. Met 14 overwinningen en maar liefst 14 verloren finales, en 4 bronzen plakken komen de Argentijnen op een totaal van 32 podium plaatsen. In vergelijking met het meest succesvolle team Uruguay dat 15 keer won, 6 keer de 2e plaats en 9 keer een 3e plaats behaalde. Het derde team qua success in de competitie is Brazilie met 8 gouden, 11 zilveren en 7 bronzen medailles.

 

Neymar heeft de laatste weken voornamelijk negatieve krantenkoppen geschreven en daar zal het ook bij blijven na een blessure te hebben opgelopen zo vlak voor het toernooi. De Ajacied David Neres zal invallen voor de Braziliaanse ster na een geweldige seizoen met de Amsterdammers. Brazilie hoopt dat Coutinho de schoenen van Neymar op het veld op zal vullen en de benodigde doelpunten zal scoren.

 

Copa America voor teams uit Noord en Zuid America + Qatar and Japan

Wat opvalt is dat tussen al deze Amerikaanse teams 2 teams niet tot hetzelfde continent behoren. Alhoewel we geen podium plaatsen verwachten voor de 2 onverwachte gasten van het toernooi, is het wel leuk voor bookmakers voetbal. Wie zou er niet stomverbaasd staan te kijken als Qatar zich kampioen van de Copa America mag noemen?

Spelers om een oogje op te houden voor de toekomst

  • Takefusa Kubo: De 18 jarige Japanner wordt vaak vergeleken met Messi. De jongste speler van deze Copa America is getrained door de speelstijl van de Barcelona jeugd academy. Moest onlangs terug verhuizen naar Japan omdat Barcelona de Fifa regels verbrak.
  • Federico Valverde: Deze 20 jarige Uruguaanse speler brak dit jaar al door bij Real Madrid.
  • Wuilker Farinez: De 21 jarige Venezuelaanse speler van Millonarios die ook wel vergeleken wordt met de Duitser Manuel Neuer.
  • Santiago Arzomendia: Speelt nu voor Paraguay en Cerro Porteno en de 21 jarige speler gaat binnekort waarschijnlijk een toekomst tegemoet in Europa.
  • Eder Militao: 21 jaar oud en al op weg naar Real Madrid na een sterke ontwikkeling te hebben doorgemaakt bij FC Porto.

Een van deze talenten kan zomaar een carriere sprong maken net als James Rodriguez met de wereldbeker in Brazilie. Volg deze jonge gasten dus zeker tijdens de Copa Amerika.

 

De Copa landen om naar uit te kijken

De duidelijke favorieten om de Copa titel te pakken zijn natuurlijk landen zoals Brazilie en Argentie. Alhoewel deze natuurlijk selecties vol met welbekende namen hebben zijn er ook nog outsiders die ook voor verrassingen kunnen zorgen. De huidige kampioen Chili kan als outsider een goede optie zijn voor voetbal betting, samen met Peru hebben ze tijdens de kwalificatie al laten zien dat ze ook een team hebben dat klaar is om de eer op te strijken en kunnen goed uitbetalen met freebets.

De topscorer bonus van Campeonbet is een leuke sidebet tijdens het toernooi met Messi in de schijnwerpers. Als je gaat wedden op topscorer Copa America dan krijg je 20% meer winst! Het enige dat je moet doen is een storting van minstens € 30 plaatsen en dan een bet plaatsen op de topscorer markt met odds 1.60 minstens. Nieuwe spelers kunnen gebruik ook maken van de Campeonbet bonus. Ben je nog geen klant? Pak ineens ook nog ééns de eerste stortingsbonus van 100% tot wel liefst € 100. Je krijgt 30 dagen de tijd om deze met je storting tegen odds van hoger dan 2.00 acht-maal rond te spelen.

 

Over de auteur

vorig artikel
Belgie - Schotland: Euro 2020 kwalificatie met € 100 bonus
volgend artikel
Wereldbeker voetbal voor vrouwen met € 100 bonus