12:07 uur

Combinatiebonus met Bet365

De combinatiebonus is een van de mogelijkheden die bookmakers aangrijpen om te promoten. In het laatste bericht over BetFirst werd al uiteengezet dat er flinke bedragen (€ 4000!) op te strijken zijn met het aangaan van deze weddenschappen. In navolging van BetFirst heeft ook Bet365 een aantrekkelijke combinatiebonus tot 100% van het ingezette bedrag als bonus op een combinatie weddenschap.

 

In 2014 gaat Bet365 voortvarend van start. Met het beschikbaar stellen van de welkomstbonus is er opnieuw een bedrag van € 50 op te strijken voor nieuwe klanten van Bet365. Daarnaast wordt ook het aangaan van combinatie weddenschappen gepromoot door middel van een maximale bonus van 100%. Om hier gebruik van te maken dient u de volgende handelingen te verrichten.

 

  • Na het aanmaken van een profiel op Bet365, wat gratis kan, heeft u natuurlijk de mogelijkheid gebruik te maken van de Bet365 welkomstbonus;
  • vervolgens gaat u een combinatie weddenschap aan. Dit dient minimaal een weddenschap met drie variabelen te zijn, en voor de bonus, maximaal een veertiental variabelen;
  • indien u de weddenschap juist voorspelt verkrijgt u, bovenop de gebruikelijke uitbetaling, een percentage als bonus door Bet365 uitgekeerd!

 

Dit percentage is afhankelijk van het aantal variabelen wat u gebruikt. Bij drie variabelen krijgt u bovenop de uitbetaling een percentage van 5% uitgekeerd. Dit loopt op tot uiteindelijk 100% wanneer u veertien variabelen in uw weddenschap verwerkt. Houdt daarbij rekening met het maximale bedrag van € 100 wat Bet365 maximaal uitkeert aan bonus. Nadat de weddenschap is gewonnen zal Bet365 binnen 24 uur de bonus uitkeren op uw account. De bonus is op vrijwel iedere grote competitie in Europa van toepassing. Reden temeer om komend weekend een bonus op te strijken!