ladbrokes nieuws

De eerste competitiewedstrijd van landskampioen Brugge tegen Eupen

Zondagmiddag speelt Club Brugge zijn tweede officiële wedstrijd na de zomerstop. Tegen Eupen gaat Brugge op zoek naar de eerste overwinning van het nieuwe seizoen. Gaat dat lukken?

De eerste prijs van het seizoen is al binnen

Vorige week zondag werd met de Supercup het seizoen officieel afgetrapt. Een week later begint dan traditiegetrouw de Jupiler Pro League. De landskampioen won al direct overtuigend van Genk. Het werd 3-0 en Genk had de hele wedstrijd eigenlijk maar weinig in te brengen. Hoewel Brugge met een droomstart begon, is de ploeg volgens oefenmeester Philippe Clement nog niet compleet. Spelers die het EK gespeeld hebben zijn er bijvoorbeeld nog niet bij en ook hebben er nog geen transfers plaatsgevonden. We kunnen dus nog wel wat verwachten bij Brugge. Na de match tegen Genk verwachten we echter niet dat er problemen zullen zijn tegen Eupen. We gaan zo eerst eens bij de Belgische bookmakers kijken wat de odds voor een overwinning zijn. 

Heeft Eupen een kans tegen Club Brugge?

KAS Eupen begint het seizoen met een nieuwe coach. Benat San Jose is vertrokken en Stefan Kramer neemt het roer over bij de Panda’s. Een moeilijk begin dus maar ook gelijk de kans voor de nieuwe coach om zich te bewijzen. Kramer heeft bovendien niet echt een goed record om op terug te kijken. 

Vorig seizoen werd het namelijk 3-0 in Jan Breydel en 1-4 op de Kehrweg. Zeven goals in twee wedstrijden is niet niets. En dat toont toch ook wel aan dat het lastig gaat worden zondag. De oefencampagne verliep redelijk met overwinningen op RWDM en Seraing, Toch zal Eupen met angst en beven afreizen naar landskampioen Brugge. We zullen snel de noteringen erbij pakken van de sport bonus bookmakers. Het staat eigenlijk wel vast dat Club Brugge de grote favoriet is. 

odds club brugge kas eupen

©Ladbrokes

Welke bookmaker heeft de beste odds?

Het is Ladbrokes die ons positief weet te verrassen met de odds bij deze wedstrijd. Brugge staat torenhoog favoriet maar uiteindelijk kun je alsnog een mooie winst pakken als je op deze club inzet. De odds voor Brugge staan op 1.20 en voor Eupen krijg je een geweldige 15 keer je inzet. De kans dat Eupen weet te stunten is dus enorm klein volgens de bookies. Ook een gelijkspel staat nog op 6.50. Denk jij dat er een verrassing in zit op zondag? 

Door onze Ladbrokes review te lezen weet je precies wat je kunt verwachten van deze bookmaker. Dat is wel zo handig voor het seizoen begint. De goede odds heb je alvast kunnen zien, nu is het tijd om in te zetten. Dat kun je doen door op de onderstaande knop te klikken.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook is wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Wedden op STVV - Gent Pro League 25-07 odds & voorbeschouwing
volgend artikel
Klaart PSV de klus tegen Galatasaray in Turkije?