weddenbonus nieuws

Wedden op Club Brugge tegen Mouscron

Is dit de laatste wedstrijd van Moeskroen in de Pro League? Brugge ontvangt de nummer zeventien op zondag. Moeskroen lijkt degradatie play-offs te gaan spelen. Wat kunnen we verwachten?

 

Een laatste pre play-off “oefenmatch” voor Brugge

De competitie is al even gespeeld en Brugge heeft al die tijd haar wedstrijden kunnen spelen. Geen hoge druk, gewoon graag willen winnen en dan komen de punten vanzelf wel. Dat de druk minder was is wel te zien aan het resultaat. Hoewel Brugge namelijk vrijwel het hele seizoen amper verloor, gingen er in de laatste vijf wedstrijden zomaar even zeven punten verloren. Twee keer in de laatste drie partijen werd er verloren. Afgelopen weekend was Anderlecht met 2-1 te sterk terwijl Antwerp op 21 maart Brugge al versloeg met 0-2. Niet de resultaten die we verwacht zijn van Brugge natuurlijk.

 

Toch verwachten we niet dat Brugge al te veel moeite zal gaan hebben met Moeskroen. De enige man die er niet bij kan zijn tegen Moeskroen is Thomas van den Keybus. Noa Lang is inmiddels weer fit en kan vanaf de start beginnen. De laatste wedstrijd van het seizoen zal vast betekenen dat Brugge haar fans nog eens een goede overwinning wil laten zien.  Geloven de bet sites België in een grote overwinning van Brugge of is het geloof in de koploper wat gedaald na de laatste resultaten? Je ziet het als we ook de tegenstander hebben besproken.

Dramatische week voor Mouscron

De laatste plek lijkt buiten zicht en de huidige zeventiende plaats geeft recht op de play-offs voor degradatie. Mouscron heeft zich niet veilig kunnen spelen maar de vraag is eerlijk gezegd of dat nog wat uitmaakt. Deze week kwam namelijk naar buiten dat de proflicentie van Mouscron is ingetrokken om de financiële zaken bij de club te verbeteren. Wanneer deze “issues” opgelost zijn zou Mouscron een nieuwe proflicentie kunnen aanvragen maar tot die tijd zou het profvoetbal van de club voorlopig over zijn. Mouscron zelf gaat niet akkoord met de uitspraak en gaat in hoger beroep. Deze wedstrijd zou dus zo maar de laatste profmatch in de Pro League kunnen zijn voor Mouscron. We vragen ons dan ook af hoe het zit met de motivatie van de spelers? Gaan ze nog een keer alles geven en is dat dan genoeg tegen Brugge? Eerlijk gezegd verwachten we dat ze weinig kans maken. Laten we snel eens bij de sport bonus bookmakers kijken wat zij van deze match verwachten.

 

club brugge - mouscron odds 18-04-2021 bet777

© Bet777

 

 

De verwachtingen van de bookmakers

De bookies geloven nu ook niet echt in een stunt van Mouscron. De odds voor winst van de ploeg die op de rand van de afgrond lijkt te staan zijn 12.00. Dat geeft niet veel hoop. Club Brugge is als koploper natuurlijk de topfavoriet en dat bewijst de 1.22 die je voor winst krijgt. Wedden op een gelijkspel bij Bet777 levert je nog eens 7.25 op. Onze verwachting is een 3-0 overwinning. Bij Bet777 krijg je daar 6.0 voor. Wat verwacht jij van deze wedstrijd tussen David en Goliath?

 

 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Wie pakt het laatste Play-off ticket? Standard of Beerschot?
volgend artikel
Wedden op Leeds United tegen Liverpool vanavond