weddenbonus nieuws

Wed vandaag € 10 op CL en krijg € 20 Free Bet Cadeau!

Wed vandaag € 10 op bijvoorbeeld Club Brugge – Leicester City, of elk ander Champions League duel, en krijg ongeacht je resultaat een € 20 Gratis Weddenschap van Circus cadeau! Dat is nog eens een binnenkomer, en alsof dit nog niet genoeg is wacht er ook nog een welkomstbonus van maar liefst € 295 op alle Nederlanders en Belgen. Beter kan haast niet dus lees snel verder.

 

Hoe ontvang ik mijn € 20 Gratis Weddenschap?

  • Aanmelden bij Circus of log in en maak een storting.
  • Plaats een € 10 enkelvoudige pre-match op een CL-duel naar keuze.
  • Vink bij het plaatsen van je bet het groene kader op het wedformulier aan.
  • Je krijgt nu direct een € 20 gratis weddenschap cadeau in je account.

 

Nieuw bij Circus? Profiteer van € 295 Welkomstbonus!

Bovenstaande Champions League Bonus is een prachtig geschenk voor nieuwe en bestaande klanten maar als nieuwe klant word je nog eens extra in de watten gelegd. De Circus Bonus voor nieuwe klanten levert je namelijk het volgende welkomstpakket op.

  • € 250 stortingsbonus (100%).
  • € 30 aan gratis weddenschappen cadeau na eerste € 10 weddenschap.
  • € 10 gratis door het downloaden van de Circus App na je eerste storting.
  • € 5 gratis door het ingeven van je gsm nummer en het bevestigen van de sms code.

 

Circus.be Bonus © Circus

 

Wat zijn de Circus Bonus Voorwaarden?

Een ongekend Welkomstpakket waarbij je bonus ook nog eens abnormaal gemakkelijk vrij te spelen is. Je hoeft je bonusgeld slechts 3x in te zetten op odds van 2.21+. Speel je liever lagere odds mag dat ook, ook het 6x inzetten op 1.81-2.20 odds of 10x op 1.40-1.80 odds. Een combinatie van voorgaande mag uiteraard ook en je hebt ongelimiteerd om de bonus vrij te spelen! Meld je onderstaand direct aan en profiteer van € 20 gratis weddenschap en € 295 Welkomstbonus pakket!

 

Stort nu bij Circus ook met iDeal en Bancontact!

Circus is een gerenommeerde bookmaker uit België en voorzien van alle benodigde licenties. Zowel Nederlanders als Belgen kunnen zich aanmelden bij Circus en spelen op een geheel Nederlandstalige website. De website zelf is overzichtelijk en Circus biedt oneindig veel promoties aan haar klanten. De quoteringen zijn hoog en last but not least, wedden met iDeal is sinds kort ook mogelijk! Niks houdt je nog tegen om een aanmelding te doen en te profiteren van deze top bookmaker.

About the author

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.
vorig artikel
CL: Win Gratis € 120 aan Free Bets + € 3.000 bij Betsson!
volgend artikel
Feyenoord @ 17.00 - Manchester United @ 8.00 bij 888!