weddenbonus nieuws

Jupiler Pro League: pak 25% extra winst

Speciaal voor de laatste wedstrijd van de Belgische play-offs in de Jupiler Pro League, heeft Unibet Belgium een promotie van 25% op je winst. Je hoeft slechts op 3 wedstrijden te wedden om een extra winst van 25% te genereren. Nieuwe Belgische klanten kunnen ook genieten van een welkomstbonus van 200% tot € 80. Hieronder geven we meer details over beide promoties.
 

Hoe ontvang ik de 25% extra winst

  • Belgen kunnen hier op de Unibet banner klikken.
  • Log in of maak een speler account aan bij Unibet.
  • Selecteer en bet op minstens 3 wedstrijden van de Jupiler Pro League.
  • Activeer de 25% extra winst op je wedformulier.
  • Plaats minimaal € 5 en maximaal € 50 op deze combo.
  • Als je bet winnend is, dan ontvang je 25% extra winst.

 
Enkel drievoudige weddenschappen of hoger gelden mee voor deze promotie. Maximaal kan je € 1000 verdienen met deze promo. De winst wordt als cash uitbetaald en heeft geen rondspeel voorwaarden meer. Als je graag combo weddenschappen doet, is deze promotie zeker de moeite. Je kiest minstens drie wedstrijden uit de play-offs uit en bet max. € 50.
 

wedden Charleroi Standard play offs
© Unibet

 

Unibet welkomstbonus

De Unibet Bonus is een welkomstbonus van 200% tot € 80 speciaal voor Belgische wedders. Als je 40 euro stort, krijg je een bonus van 80 euro en kan je in totaal met 120 euro spelen. Storten kan je doen via allerlei manieren waaronder Bancontact, Visa en MasterCard. Deze bonus is een van de beste bonussen onder de Bookmakers België. Ook om de bonus te laten uitbetalen is het heel makkelijk. Je hoeft slechts driemaal je bonus rond te spelen en dit aan minimale noteringen van 1.40. Er is geen beperking op competities of evenementen. Dus je kan rustig je voetbal voorspellingen en bets uitkiezen. Deze geweldige bonus en promotie zijn al 2 goede redenen om je in te schrijven bij bookmaker Unibet. Veel succes met je bets op de laatste speeldag van deze razend spannende play-offs.

vorig artikel
Gokken op FA Cup Finale - Acties bij Betser!
volgend artikel
Special: Pak nu 200% tot € 100 extra bij Stanleybet!