weddenbonus nieuws

Wedden op de Belgische Supercup tussen Club Brugge en Genk 17-07-2021

De Belgische voetbalcompetitie gaat weer beginnen. We zijn nog meer net bijgekomen van het EK en nu staat op zaterdag alweer de Supercup op het programma

De bekerwinnaar tegen de landskampioen

Een week voordat het seizoen officieel gespeeld wordt, staat de Supercup voor de deur. De landskampioen Club Brugge speelt in dan tegen de bekerwinnaar Genk. Plaats van handelen is het Jan Breydel Stadion. Zowel Genk als Brugge zijn twee aanvallende clubs. Brugge heeft dat het hele seizoen laten zien en is zeer terecht kampioen geworden. Het werd in de Play-offs nog even spannend en uiteindelijk werd het landskampioenschap binnengehaald. Brugge speelt in het eigen stadion en barst van vertrouwen om de eerste prijs van het seizoen te pakken. 

Dan is er ook nog Genk, dat het seizoen al enkele weken begon. Oefenmeester John van den Brom heeft al aangegeven dat de ploeg wordt klaargestoomd om het seizoen met een knal te beginnen. Genk won twee jaar geleden de laatste keer de Supercup toen Mechelen met 3-0 werd verslagen. Na een jaar zonder Supercup vechten nu de landskampioen en de bekerwinnaar tegen elkaar aan de start van het seizoen. Wat de Belgische bookmakers verwachten van deze zie je nadat we over het laatste teamnieuws zijn gegaan.

Hoe staan beide ploegen er voor, zo aan het begin van het seizoen?

Hoewel het EK net voorbij is, hebben de Belgische ploegen er allebei al een flinke oefenreeks op zitten. Club Brugge speelde deze week nog  tegen FC Utrecht en verloor toch wel verrassen met 2-4.  Van internationale clubs als het AEK Athene en Lokomotiva Zagreb werden met 2-1 gewonnen. Ook Zulte moest zich eerder al met 2-1 gewonnen geven tegen Brugge. 

Ook Genk oefende tegen Nederlandse clubs. De ploeg van Van den Brom trof in de speelde met 1-1 gelijk tegen zowel AZ als Groningen. Om alvast te wennen aan het niveau in de Jupiler Pro League werd er ook gespeeld tegen KAS Eupen. Genk won met 2-0 en ook Eendracht Termien, de stadsgenoot werd verslagen. Deze wedstrijd won Genk met maar liefst 1-8. Beide ploegen lijken dus klaar te zijn voor de eerste belangrijke prijs van het seizoen. Laten we snel de odds van de betting sites erbij pakken.

Club Brugge - Genk odds belgische supercup 17-07-2021

©Ladbrokes

De odds van de bookmakers

Bij Ladbrokes is het de landskampioen Brugge dat favoriet is. De mannen van Philippe Clement lijken wat de bookmakers betreft op de eerste prijs van het seizoen af te stevenen. Je krijgt namelijk 1.70 voor wedden op Brugge. Voor inzetten op Genk lopen de odds hard omhoog. Hier zie je namelijk 4.20 voor terug. Een gelijkspel is net iets minder met vier keer je inzet. Kan Genk de status als Cupfighters verlengen en winnen ze de tweede Supercup op rij, of wordt het toch Brugge? Na het lezen van onze Ladbrokes review kun je direct inzetten met de beste odds hieronder.Meld je gratis aan bij Ladbrokes!

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Wie wint de slot etappe in de Tour de France?
volgend artikel
De Pro League trapt af met Standard - Genk