weddenbonus nieuws

Kan Club Brugge het Borussia Dortmund lastig maken in eigen huis?

Het is ongelooflijk spannend in Groep F van de Champions League. Als Brugge kan stunten tegen Dortmund wordt de kans steeds groter dat we ze ook na de winter in de Champions League zien?

 

Wat zijn de kansen van Brugge?

De ploeg van Philippe Clement neemt voor het derde opeenvolgende seizoen deel aan de groepsfase van de Champions League. De laatste twee keer eindigden ze als derde in de groep en werd het Europees voetbal in de Europa League voortgezet. Dit seizoen is er echter wat gunstiger geloot en zijn er kansen om de knock out fase te behalen voor het eerst in de clubhistorie.

 

Door met 2-1 van Zenit te winnen deed Brugge gelijk al goede zaken op de openingsdag. De goals van Emmanuel Bonaventure en Charles De Ketelaere zetten Brugge twee keer op voorsprong. Tegen Lazio was de penalty van Hans Vanaken genoeg voor een verdienstelijk punt in België. Ondanks een veelbelovende start weet Clement dat er nog genoeg werk aan de winkel is om in aanmerking te komen voor de volgende ronde. Hij hoopt dat zijn partij kan profiteren van de over het algemeen slechte uitvorm van Dortmund in Europa om nog een keer van streek te maken. Met Simon Mignolet in de goal en een vijfmans verdediging zou het aanvallende gevaar van Dortmund deels in de kiem gesmoord moeten worden. Hoe het met de vorm van Dortmund staat en wat de odds zijn bij de bookmakers België, lees je hieronder.

 

Dortmund overtuigt nog niet

De 3-1 nederlaag van Dortmund bij Lazio op de eerste speeldag was de zoveelste nederlaag dit jaar. Dat zal toch iets zijn dat coach Lucien Favre wil verbeteren als zijn ploeg überhaupt wilt overwinteren in de Champions League. Hoewel er wel gewonnen werd van Zenit, ging dit toch ook niet van harte. Pas in de 78e minuut kwam BVB op voorsprong en de goal van Erling Braut Haalland in de 91e minuut zorgde voor de 2-0.

Haalland ontbrak dit weekend nog vanwege een knieblessure maar zou normaalgesproken fit genoeg moeten zijn om tegen Brugge te beginnen. Toch zal Dortmund niet al te veel risico met de jonge Noor willen nemen. Dit weekend staat namelijk der Klasiker op het programma waarbij bepaald wordt of Bayern of Dortmund de nieuwe koploper in de Bundesliga wordt. Een druk programma waar een hoop verloren of juist gewonnen kan worden. Ook bij de betting sites is het een drukte van jewelste met zoveel topwedstrijden in korte tijd. We gaan dan ook snel kijken wat de odds zijn bij deze mooie match.

 Wedden op Club Brugge tegen Borussia Dortmund 2020

©Unibet

 

Wedden met goede odds bij Club Brugge – Borussia Dortmund

Wedden op dit prachtige affiche doe je nu bij Unibet met de hoogste odds. We hebben een rondje langs de bookmakers gemaakt maar vinden de meest interessante odds terug bij deze bookmaker. Meer informatie lees je natuurlijk in onze Unibet review. De bookmakers lijken niet een overwinning van Brugge te verwachten. Daar kun je goed van profiteren als jij wel denkt dat Club een goede kans maakt tegen Dortmund! Je krijgt 1.66 als je inzet op een overwinning van de Duitsers. Voor Club Brugge krijg je 5.40 keer je inleg. Een gelijkspel staat op 4.20. Op welk team ga je inzetten?

 

Ga je hier aanmelden bij Unibet!

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hans heeft het meeste kennis over voetbal, ook is wielrennen en F1 perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Wint Ajax dit keer wel in de Champions League?
volgend artikel
Wedden op Paok tegen PSV in de Europa League