weddenbonus nieuws

Verliest Brugge opnieuw van Antwerp?

De play-offs en Brugge zijn dit seizoen nog geen goede combinatie. Er werd in de eerste twee wedstrijden nog niet gewonnen en nu moeten ze ook nog op verplaatsing naar Antwerp. Wie gaat er winnen?

 

De voorsprong van Club Brugge slinkt

De ruime voorsprong van Club Brugge waar het de play-offs mee begon is flink minder aan het worden. Genk won al twee keer terwijl Brugge gelijk speelde en verloor. Het verschil is nu nog maar vijf punten. Club Brugge moet dus nog aan de bak de aankomende weken. Op woensdag staat de uitmatch bij Antwerp op de kalender, gevolgd door de returnmatch in eigen huis direct er achter aan. Twee cruciale wedstrijden voor Club Brugge. Saillant detail is dat Antwerp de vorige match met 0-2 won in Brugge. De eerste confrontatie tussen beide ploegen op 13 december werd dan wel weer gewonnen door Brugge. Ook Antwerp lijkt niet in degelijke vorm te zijn want ook zij verloren een van de play-off wedstrijden en speelden er een gelijk. Bij Club Brugge ontbreken Youssouph Badji en Federico Ricca maar de rest van de ploeg lijkt fit te zijn. Daardoor kunnen we Noa Lang, Bas Dost en Hans Vanaken vanaf de start verwachten. Club Brugge zal met een plan moeten komen om deze play-offs zonder kleerscheuren te overleven. Van de bookmakers hebben we Betfirst uitgekozen om de odds te geven. We pakken ze er zo bij.

 

Antwerp zakt een plek

Ook Antwerp kan bepaald niet over een droomstart spreken. Er werd nog niet gewonnen en daarmee werd de tweede plek overgepakt door Genk dat juist wel wist te winnen. Antwerp zal toch ook aan de bak moeten om het kwalificatietoernooi van de Champions League te bereiken. Nu staat het op een gedeelde derde plek samen met Anderlecht. Antwerp heeft het voordeel dat Anderlecht een dag eerder al tegen Genk speelt. Als Anderlecht verliest zou Antwerp een goede slag kunnen slaan. Dan moet er wel gewonnen worden van Brugge. Dat moeten ze bovendien doen met een flinke waslijst aan blessures. Sander Coopman, Farts Harounn en Felipe Avenatti kunnen sowieso niet meedoen en ook zijn er nog een aantal blessuregevallen. Laten we kijken wat de verwachting is bij de betting sites. Maakt Antwerp een kans tegen Brugge? Beide ploegen zijn absoluut niet in goeden doen en daarom zal het wedden zeer interessant worden.

 

wedden op antwerp brugge 13-05-2021 odds

©Betfirst

 

 

De beste odds bij deze match

Bij Betfirst zien we direct dat er een flink verschil is tussen beide ploegen. Brugge mag dan uitspelen en niet in vorm zijn, ze staan hier wel getipt als favoriet. JE krijgt voor wedden op Brugge 1.90 terwijl je voor Antwerp vier keer (!!) je inzet krijgt. Een gelijkspel staat vrijwel net zo hoog met 4.05. Het is lastig om te voorspellen, Brugge lijkt er net iets beter voor te staan en zou wat ons betreft hier de overwinning wel eens kunnen pakken. Het zijn hoe dan ook prachtige odds bij een heerlijke Belgische topper. We wensen je dan ook veel wedplezier.

 

 

 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook is wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Genk – Anderlecht: de spanning is terug in de play-offs
volgend artikel
Wedden op Manchester United - Liverpool