weddenbonus nieuws

Wedden op de kampioenswedstrijd van Club Brugge tegen Anderlecht

Eindelijk wist Club Brugge dan toch te winnen op zondag en kunnen ze donderdag kampioen worden tegen Anderlecht. Bij deze wedstrijd horen natuurlijk goede odds en die zie je hieronder

 

Gaat Anderlecht eindigen op de vierde (en laatste) plaats?

Drie op twaalf, dat is de stand van zaken bij Anderlecht momenteel. Drie keer gelijkspelen en de laatste match verliezen tegen Genk. Meer kunnen we er niet van maken. Het gevolg is dat Anderlecht nu op evenveel punten staat als Antwerp. Genk is vrijwel zeker van de Champions League voorrondes en daarom is er voor Anderlecht en Antwerp niet veel meer te doen dan proberen het publiek wat te vermaken. Er zijn nog twee wedstrijden te spelen. Anderlecht kan het Brugge lastig maken waardoor Club in ieder geval niet op Lotto Park de Pro League trofee te ontvangen. Het is niet anders, alleen daarmee lijkt Anderlecht nog enige tevredenheid te kunnen halen. Of ze dit ook gaat lukken volgens de weddenbonus bookmakers zien we zo als we de odds erbij pakken.

 

 

Club Brugge heeft het lastig in de play-offs

Vrijwel een heel seizoen leek er geen druk te staan op Club Brugge. De ploeg van Philippe Clement won wedstrijd na wedstrijd en bouwde zo een straatlengte voorsprong uit op de concurrentie. Hoe anders was het echter de laatste weken? Was het de vermoeidheid of misschien wel gemakzucht? Club Brugge kon niet meer winnen. Dat viel al op toen er twee keer kort achter elkaar verloren werd in de reguliere competitie, maar de trend zette zich voort in de play-offs. Zo werd er de eerste drie wedstrijden niet gewonnen en nam de druk toe. De gigantische voorsprong leek te slinken en toen Genk zaterdagavond won van Anderlecht leken de play-offs het kookpunt te bereiken. Clement hield op de Bosuil vast aan dezelfde elf mannen als de wedstrijd ervoor en na een prachtgoal van De Ketelaere en een penalty van de ingevallen Vanaken werden de belangrijke drie punten binnengehaald. Donderdag kan Club Brugge dan eindelijk kampioen worden en dan nog wel tegen Anderlecht. Opnieuw spanning bij Brugge maar de verwachting is toch wel dat Brugge dit keer het heft in eigen handen neemt. Zijn ze ook favoriet bij de betting sites na de 2-1 zege op Antwerp?

 

Club Brugge Anderlecht odds 20-05-2021

© Unibet

 

 

Wie is er favoriet bij Unibet?

We hebben Club Brugge het hele jaar als favoriet gezien en met de huidige reeks van Anderlecht in ons achterhoofd verwachten we dan ook niet dat de favorietenrol voor deze match naar Anderlecht gaat. Bij Unibet staat het thuisspelende Anderlecht op 2.95. Dat is meer dan de 2.45 die je krijgt voor een overwinning van Club Brugge. Een gelijkspel zal je 3.30 keer je inzet opleveren bij deze bookmaker. Vergeet overigens niet om onze Unibet review eens door te lezen. Wil de direct deze odds inkoppen? Dan moet je echt even op de link hieronder klikken.

 

 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook is wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Anderlecht tegen Genk in de Play-offs
volgend artikel
Atalanta tegen AC Milan om de tweede plek in de Serie A