weddenbonus nieuws

Wedden op Club Brugge tegen Anderlecht

Nadat op vrijdag al Antwerp en Genk tegenover elkaar staan, is het op zondag tijd voor de Clash tussen Club Brugge en Anderlecht. Wie wint er?

 

Pakt Brugge ook in de play-offs door?

Het was een geweldig Jupiler Pro League seizoen voor Club Brugge. Uiteindelijk eindigde Blauw-Zwart bovenaan met zestien punten verschil op nummer twee Antwerp. Lange tijd leek Brugge niet te verslaan. Toch toonde de ploeg wat scheurtjes de laatste weken en werd er twee keer verloren in korte tijd. De twee ploegen die Brugge wisten te verslaan waren uitgerekend Antwerp en Anderlecht. Twee van de drie ploegen die Brugge tegenkomt in de play-offs. Nu is het niet zo dat Brugge zich geen fout kan permitteren. Met zes wedstrijden te spelen is er een voorsprong van acht punten. Nu is het aan Club Brugge om te laten zien dat ze daadwerkelijk recht op dat Champions League ticket hebben. Gaat Brugge dit keer wel winnen van Anderlecht? Nu spelen ze thuis, de vorige keer werd het 2-1 in Brussel maar eerder in het seizoen won de ploeg van Philippe Clement wel met 3-0.  We gaan zo kijken wat de bookmakers verwachten bij deze wedstrijd. Eerst is het tijd om te bespreken hoe Anderlecht er voor staat.

 

Een superieur slotstuk van Anderlecht

Het seizoen had, tot aan de laatste paar speeldagen veel ups en downs gekend. Na de halve finale van de Beker van België, begon het echter beter te draaien. Zulte Waregem werd in een tumultueuze wedstrijd met 4-1 aan de kant gezet maar ook Antwerp en Club Brugge werden verslagen. Tussendoor werd er wel nog verloren van Kortrijk en gelijkgespeeld tegen Gent maar met vier overwinningen in de laatste vier wedstrijden zal er geen haan zijn die daar naar kraait. Anderlecht heeft nog een kans om het goede resultaat van de laatste weken te belonen. Weten ze ook dit keer Brugge te verrassen? De odds komen dit keer bij Betfirst vandaan en zijn zeker de moeite waard.

wedden op brugge tegen anderlecht 01-05-2021

©Betfirst

 

Wedden op deze wedstrijd

De weddenbonus bookmakers lijken het eigenlijk vrij zeker: Brugge is favoriet voor deze wedstrijd. Wedden op Brugge geeft je namelijk 1.86 terwijl je voor winst van Anderlecht 4.20 ontvangt. De 1.86 is een prima odd zo’n grote favoriet. Een gelijkspel staat net als winst van Anderlecht op 4.20. Club Brugge kan goede stappen zetten door direct de eerste wedstrijd te winnen, Anderlecht heeft een hoop te verliezen. Wie denk jij dat er gaat winnen? Wil je direct inzetten met deze goede noteringen, klik dan op de onderstaande link.

 

 

 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Wedden op Manchester United – Roma
volgend artikel
Manchester City tegen Paris Saint-Germain 04-05-2021