weddenbonus nieuws

Nu € 15 Risicovrij Inzetten op Man. City – Man. United!

Zaterdagavond om 18.30u trapt Man. City thuis af tegen Man. United en bij winst verzekeren de Citizens zich van de Premier League titel. Nederlanders kunnen nu bij Betser inzetten op winst van City en als dit niet gebeurt, ontvang je je inzet tot € 15 terug! Nieuwe klanten pakken ook nog eens € 10 gratis na hun eerste weddenschap. Bekijk beide acties en lees een voorbeschouwing op het duel in dit artikel.

Hoe wed ik € 15 risicovrij op City – United?

  • Klik op een van de Betser aanmeld buttons op onze site en schrijf je in.
  • Stort hierna € 20 of meer met iDeal, Visa, Mastercard, Skrill of Neteller.
  • Plaats een minimum bet van € 10 op winst van Man. City @ 1.90 odd.
  • Gewonnen? Alle inzet en winst is zonder verdere voorwaarden voor jou.
  • Verloren? Uiterlijk maandag krijg je inzet tot € 15 terug i.d.v.v. Free Bet.
  • Benut Free Bet binnen 7 dagen. Alle winst is voorwaarden-vrij voor jou!

 

Betser Promotie
© Betser

 

Nieuw bij Betser? Pak € 10 Gratis na eerste Bet!

Bovenstaande actie is van uitstekend niveau en dit geldt ook voor de welkomstbonus van Betser. Na je eerste weddenschap van € 20(+) op een quotering naar keuze ontvang je direct € 10 cash gratis. Dit ongeacht het resultaat en de € 10 zijn verder aan geen enkele voorwaarden verbonden. Betser behoort tot de betere Beste Bookmakers Nederland door haar grote wedden aanbod, mooie promoties en prima quoteringen. Ook is het onderdeel van de Bookmakers iDeal en Betting Sites met een mobiele app voor Android en iOS. Kortom, een uitstekende bookmaker voor jouw sportweddenschappen!

Voorbeschouwing Manchester City – Manchester United

Met slechts 1 nederlaag en 27 overwinningen in 31 duels kent Man. City een ongekend goed Premier League seizoen. Thuis heeft het zelfs een doelsaldo van 51-10. Midweeks kreeg het echter een enorme domper te verwerken door een 3-0 nederlaag in de kwartfinale van de Champions League bij Liverpool. Dinsdag dient het weer fit te zijn voor de return en de vraag is of met alles op alles gooit om zondag al kampioen te worden. Wij denken van wel, enerzijds om positief de return tegen Liverpool in te gaan en ook vanwege de rivaliteit-gevoelens met United. United staat op een 2e plek en is nagenoeg zeker van een Champions League ticket. Mourinho kennende zal hij verdedigend spelen en tevreden zijn met een punt. City dient de muur te beslechten en krijgt een 1.90 quotering voor een overwinning. Gelijkspel is 3.70 en winst United 4.25. Wij gaan voor winst van City in combinatie met bovenstaande promotie. Wat kies jij? Wed nu bij Betser en win!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Spanning in Jupiler League en € 15 Cadeau bij Circus!
volgend artikel
Inzetten op Parijs Roubaix met mooie Odds en Bonus!