weddenbonus nieuws

Circus.be statistiekenoverzicht

Circus is een Belgische boekmaker de site bestaat al enige tijd en Circus.be is ook erkend door de Belgische kansspelcommissie, u moet u dus geen zorgen maken wanneer u via deze website een gokje waagt. We hebben voor onze lezers even de statistieken dat circus aanbied onder de loep genomen en even gekeken hoe we deze statistieken voor ons in een positieve manier kunnen gebruiken. Samen met de circus.be storting bonus kan dit jou zeer mooie winsten opleveren.
 

Statistieken gebruiken voor weddenschappen

Zoals het welbekende spreekwoord luidt: Een gewaarschuwd man is er twee waard. Geldt dit ook in zekere zin bij wedenschappen, waarom zouden alle paardenrennen wedders allemaal constant de laatste nieuwe paarden statistieken bijhouden? Niet voor het feit dat ze dat graag weten wel om te weten wie de grootste kansen bezitten om de wedstrijd te winnen.

Standard - Waasland

 

Voorbeeld tip nr.1

Als je b.v.b. naar het belgische voetbal bij de statistieken gaat valt het op dat er in de jupiler leugue gem. 3.06 doelpunten vallen per wedstrijd, hieruit kunnen we concluderen dat het relatief goede kans is dat wanneer we bij de volgende speeldag gaan inzetten op een wedstrijd in de jupiler league en we kiezen voor de meer dan 2,5 goals markt we toch relatief sterk staan en de kans om deze inzet te winnen vrij hoog ligt

 

Voorbeeld tip nr.2

Als we een willekeurige wedstrijd openen in dit geval Standard – Waasland hebben we een mooi overzicht over de prestaties head-to-head, overwinningen, uitslagen en een reeks andere informatieve statistieken dat we goed kunnen gaan gebruiken om in te zetten op de wedstrijd. Twee goede weddenschappen zouden dus zijn 1×2 met inzet op Standard ofwel meer dan 1,5 doelpunten.

 

Zo zie je dat met statistieken inzetten op lange termijn veel voordeliger gaat uitdraaien dan zonder, wij wensen je dan ook alvast zeer veel success toe in je weddenschappen en hopen dat je grote winsten mag incasseren

Over de auteur

vorig artikel
Wedden tijdens de 2de speeldag bij Unibet
volgend artikel
"net niet" promotie van Ladbrokes