weddenbonus nieuws

Fantastische Circus promotie – Wimbledon Time

Circus is één van onze top Wimbledon Bookmakers mede dankzij hun geweldige tijdelijke promoties. Dat is dit jaar weer het geval met Wimbledon Time. Vanaf de start van het toernooi tot het einde (1 juli – 14 juli) kan je elke dag freebets winnen door te wedden op Wimbledon. Lees even verder en mis niets van deze ongelofelijke aanbieding!

 

Wimbledon Time – Een Circus aanbieding om niet te missen

Tijdens de volledige Wimbledon periode speel je risicovrij bij Circus! Elke dag kan je een weddenschap plaatsen op een partij die voorgesteld wordt door Circus zelf. Hierna kan je minimum € 10 wedden op de matchwinnaar. Bij verlies krijg je simpelweg een € 10 free bet terug, en bij winst krijg je 1 punt. Over de hele periode kan je dus maximaal 13 punten verdienen. Na de 2 weken krijgen we dan een totaal klassement te zien van alle deelnemers. Dit kan je terug vinden op de Circus site bij de promotie zelf. Hoe meer punten je scoort hoe beter de beloning op het einde van het Wimbledon toernooi. De totale jackpot in prijzen is een fantastische €25 000 verdeeld onder alle deelnemers.

 

Wimbledon Time - freebets actie Circus
© Circus

 

De winnaar die eindigt op plaats 1 kan dus 10 x € 250 krijgen. Als je alle 13 punten scoort krijg je ook nog eens een extra 100 x € 50 aan free bets extra cadeau! En hoe zit het met een gelijkstand? Als er 2 winnaars zijn dan worden de prijzen van plaats 1 en 2 onder de twee verdeeld. Om jezelf in te schrijven voor de promotie moet je wel eerst zeggen dat je wil meedoen. Dat lijkt allemaal heel eenvoudig toch? Uiteraard is er ook maar één weddenschap geldig voor de promotie elke dag, en dit is dan je eerste weddenschap op de tennismatch.

 

Meer informatie over Bookmaker Circus

Circus is een geweldige bookmaker met jarenlang aan ervaring een fantastische optie is voor alle Belgen. De website is volledig in het Nederlands beschikbaar en gokken op een groot aantal verschillende markten is allemaal mogelijk. Promoties zoals deze Wimbledon Time actie zijn er voor bijna elk belangrijk sportevent, en vaak ook heel attractief. Circus staat dan ook echt wel bekend om voornamelijk hun acties en vrijgevige bonussen. Elke nieuwe klant komt ook in aanmerking tot € 250 aan gratis weddenschappen bij je eerste storting. Je krijgt 100% bovenop je storting dus, wat echt wel fantastisch is. Indien je nog meer informatie wilt over deze bookmaker dan kan je best op onze site de review lezen waar je meer diepgaande informatie terugvindt.

 

Mis deze geweldige actie van Circus dus niet, en pak elke dag een € 10 risicoloze weddenschap door op Wimbledon te betten. Misschien win jij wel de grote Wimbledone Time jackpot ter waarde van 10 x € 250 free bets! Weet je alle 13 resultaten op rij correct dan wachten er 100 x € 50 free bets op je!

 

 

Over de auteur

vorig artikel
Nederland - Zweden - De leeuwinnen in de halve finale WK vrouwen!
volgend artikel
WK vrouwen Finale - Verenigde Staten tegen Nederland