weddenbonus nieuws

Circus vriendenbonus van maar liefst 30 euro!

Wanneer u zich bij de Belgische Bookmaker circus.be registreerd en u hebt kennissen of vrienden dat ook wel eens graag een gokje wagen is het in de maand Juni de moment om je vrienden en kennissen uit te nodigen Circus.be heeft namelijk een zeer aantrekkelijke aanbieding, wanneer u in Juni ervoor zorgt dat een vriend of vriendin zich registreerd dan geeft circus.be u namelijk 30 Euro circus vriendenbonus cadeau. Mocht je dus nog enkele vrienden of vriendinnen of kennissen weten dat wel eens een gokje willen wagen en dat er ook niets op tegen hebben om de Circus welkomstbonus in ontvangst te nemen maar tot op heden dit nog niet wouden doen aangezien er geen toegankelijke betaalmethode bestond dan is het nu de moment om deze mensen uit te nodigen.

 

Circus.be vrienden bonus
© by Circus.be

 

Circus, de Belgische bookmaker met belgische betaalmethodes

Zoals velen onder jullie waarschijnlijk nu al wel weten is circus de relatief nieuwe bookmaker in de markt volledig Belgisch. De meest gebruikte belgische betalingsmethode zijnde Bancontact word hier aanvaard wat tot de dag van vandaag nog steeds niet van vele bookmakers gezegd kan worden wat toch wel spijtig is voor de gemiddelde Belgische speler dat eens een gokje wilt wagen.

 

De Belgische bookmaker niet enkel voor Belgen

Wat deze bookmaker ook heel interessant maakt voor Nederlandse spelers is dat zij ook iDeal aanvaarden waardoor het voor Nederlanders ook heel simpel is om even een klein startbedrag te pinnen om te starten met spelen. Het is namelijk niet altijd even simpel om als Belg of Nederlander te starten met spelen bij een of andere bookmaker. Vaak aanvaarden ze enkel maar Visa of Mastercard en als u als Belg of Nederlander niet in het bezit bent van deze middelen wordt het in sommige gevallen al zeer ingewikkeld of gecompliceerd
 
Wees er dus snel bij en meld u nu aan bij circus.be aangezien deze promotie geldig is voor Juni en wie weet is deze promotie afgelopen wanneer Juli voor de deur staat.

vorig artikel
Volg de kennis van de professionals via Betsson!
volgend artikel
888sport betaald verloren paardenrace inzet terug